ΑΥΤΟΣ είναι ο πα-ΤΕΡΑΣ που κατηγορείται ότι ΣΚΟΤΩΣΕ, ΤΕΜΑΧΙΣΕ και ΕΒΡΑΣΕ τη μικρή Άννυ (ΦΩΤΟ)

Το αποτρόπαιο έγκλημα που έκανε την Ελλάδα να «παγώσ��ι»

​Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κανείς το φρικτό έγκλημα το οποίο κατηγορείται ότι έκανε ο άνθρωπος που βλέπετε…

Ο πατέρας και η μητέρα της Άννυ

anny-pateras.jpg
Ο 27χρονος από τη Βουλγαρία, γνωστός ως «Σάββας» φέρεται να δολοφόνησε το ίδιο του το σπλάχνο… Η Άννυ πριν προλάβει να κάνει όνειρα για τη ζωή της, πέθανε με τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο, που θα μπορούσε να «φύγει» κάποιος!

Η Άννυ όταν ήταν μωρό

αρχείο λήψης (3).jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος της ο πατέρας, είτε την στραγγάλισε, είτε την «σκότωσε» στο ξύλο. Στην συνέχεια, πήρε το άψυχο κορμάκι της και το έκανε μικρά κομμάτια. Μετά, πήρε τα κομμάτια και τα έβρασε με ρύζι και πατάτες, μέσα σε μια κατσαρόλα.

Ο πατέρας

pateras-anni5.jpg
Έπειτα πήρε τα κομμάτια και κάποια από αυτά τα πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας, ενώ άλλα τα σκόρπισε σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ώστε να εξαφανίσει τα ίχνη του… Άλλωστε χωρίς πτώμα, δεν υπάρχει και δράστης!

1.jpg
Ακολούθησε ένα καλοστημένο θεατράκι… Το ζευγάρι δηλώνει την εξαφάνιση του παιδιού και εκείνος μοιάζει ανήσυχος… Την Δευτέρα, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και σοκαριστικές. Η αστυνομία τον συλλαμβάνει μετά την κατάθεση- φωτιά του φίλου του, ο οποίος περιέγραψε το αποτρόπαιο έγκλημα.

2.jpg
Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι φέρεται να είχε πει στους αστυνομικούς: «Εσείς σε λίγο θα μου πείτε πως σκότωσα το παιδί μου, το έκοψα κομμάτια και το πέταξα στην λεκάνη».

anny11.jpg
Εκείνος, στο προφίλ του στο Facebook έχει πολλές φωτογραφίες με την μ��τέρα της Άννυ αλλά και τη μικρή! Ποζάρει δίπλα σε πολυτελή αμάξια ενώ ανατριχίλα προκαλεί μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μαζί με τη μικρούλα… Οι δυο τους όπως βλέπετε, μοιάζουν ξέγνοιαστοι να παίζουν και η αδικοχαμένη ανήλικη δείχνει ευτυχισμένη, στην αγκαλιά του πατέρα της.

ann4 (1).jpg
Σοκαριστικό είναι επίσης και ένα βίντεο, στο οποίο ο πατέρας και η μητέρα κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών μπροστά στη μικρούλα.

αρχείο λήψης (4).jpg

anny9.jpg

τθο.jpg

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top