Έρευνα STAR: «Άνθηση» της πορνείας στα χρόνια της κρίσης!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Η οικονομική κρίση σύμφωνα με έρευνα του Παντείου Πανεπιστημίου έχει αυξήσει την πορνεία στην χώρα μας. Δυστυχώς στα πεζοδρόμια καθημερινά πωλούν το κορμί τους ακόμη και για δυο ευρώ κορίτσια που με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να φάνε ή και να αγοράσουν την δόση τους.

Όσο για τους οίκους ανοχής υπάρχει πληθώρα κοριτσιών από Ρουμανία και Βουλγαρία θύματα του τράφικινγκ.

Οι εικόνες που κατέγραψε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας και η κάμερα του STAR είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές!

Όλο και περισσότερα κορίτσια και πολλές Ελληνίδες εκδίδονται τα τελευταία χρόνια και γεμίζουν τα πεζοδρόμια. Για να εξασφαλίσουν μια δόση ή ακόμη και μια τυρόπιτα πωλούν το κορμί τους ακόμη και για 2-3 ευρώ.

Στην πλατεία Βάθη και στα γύρω στενά η πορνεία είναι μια συνηθισμένη εικόνα. Τα ξενοδοχεία είναι γεμάτα από ιερόδουλες. Το ίδιο και οι οίκοι ανοχής με αποτέλεσμα ο τζίρος ετησίως να φτάνει ακόμη και 600.000.000 ευρώ!

Ο αριθμός των εκδιδομένων γυναικών έχει αυξηθεί κατακόρυφα και από τις 17.000 που υπήρχαν το 2012 τώρα έχει φτάσει τις 18.500.

Όσο για τις τιμές αυτές πέφτουν κατακόρυφα λόγω της μεγάλης προσφοράς αλλά γίνονται εκπτώσεις ακόμη και στα ...παρελκόμενα.

Τα νούμερα αυξάνονται αλματωδώς και δυστυχώς πλέον οι εκδιδόμενες γυναίκες ασκούν το επάγγελμα τους μέρα μεσημέρι σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top