ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ και ΟΡΓΗ για τον πατέρα-Ισχυρίζεται ότι έβρασε το πτώμα της Άννυ με πατάτες και ρύζι

Αναμένεται να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης και για τη μητέρα

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ και ΟΡΓΗ για τον πατέρα-Ισχυρίζεται ότι έβρασε το πτώμα της Άννυ με πατάτες και ρύζι

​Ένας άνθρωπος χαμένος στον κόσμο των ναρκωτικών φέρεται να είναι ο 27χρονος πατέρας της μικρής Άννυ που την δολοφόνησε!

Οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν έχουν τέλος και προκαλούν οργή και ανατριχίλα.

Ο 27χρονος Σάββας, βουλγαρικής καταγωγής, συνελήφθη με την κατηγορία ότι σκότωσε με τον πιο άγριο τρόπο της 4χρονη κόρη του.

Ο ίδιος όμως φέρεται να ισχυρίζεται ότι το παιδί του ήταν άρρωστο και πέθανε στον καναπέ. Στην συνέχεια κατέθεσε ότι επειδή φοβήθηκε την αντίδραση της μητέρας τεμάχισε το πτώμα και μερικά μέλη του σώματος τα έβρασε σε μια κατσαρόλα με πατάτες και ρύζι, άλλα τα πέταξε στην λεκάνη της τουαλέτας, ενώ άλλα τα πέταξε στα σκουπίδια!

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης και για τη μητέρα της άτυχης Άννυ για ψευδορκία και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Υπενθυμίζουμε ότι όταν η μητέρα της Άννυ επέστρεψε από τη Γερμανία, ο πατέρας της αποκάλυψε ότι έιχε χάσει το παιδί. Οι δύο γονείς πανικοβλήθηκαν και αντί να δηλώσουν την εξαφάνιση της 4χρονης έφυγαν στη Βουλγαρία. Εκεί, τους φιλοξένησε ο φίλος του πατέρα, του οποίου η κατάθεση αποτέλεσε ''κλειδί'' στις έρευνες της Αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκλονιστική εξέλιξη: Ο πατέρας συνελήφθη για τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ

ΑΥΤΕΣ είναι οι τελευταίες φωτογραφίες της 4χρονης Άννυ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top