ΜΑΚΑΒΡΙΟ: Δυο αδέρφια ζούσαν με τη νεκρή μητέρα τους στο ίδιο σπίτι!

Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας κάλεσαν την αστυνομία λόγω έντονης δυσοσμίας

ΜΑΚΑΒΡΙΟ: Δυο αδέρφια ζούσαν με τη νεκρή μητέρα τους στο ίδιο σπίτι!

​Οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε χθες στην Λάρισα. Κάτοικοι της πολυκατοικίας στην οδό 25ης Μαρτίου, μεταξύ των συνοικιών του Αγ. Κωνσταντίνου και των Αγ. Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, κάλεσαν την αστυνομία, λόγω της δυσοσμίας που υπήρχε στο χώρο.

viewimg.jpg

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι στον πρώτο όροφο της εν λόγω πολυκατοικίας, όπου έμεναν δύο αδέλφια 45 και 50 ετών, υπήρχε το πτώμα της 82χρονης μητέρας τους, σε προχωρημένη σήψη! Η σορός κείτονταν πάνω σε κρεβάτι τυλιγμένη με κουβέρτες, ενώ στα άλλα δωμάτια του σπιτιού ζούσαν οι γιοι της νεκρής γυναίκας!

Η 82χρονη γυναίκα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, είχε πεθάνει τουλάχιστον ενάμιση μήνα πριν αφού η σορός της, ουσιαστικά είχε «μουμιοποιηθεί».

Τα δύο αδέρφια συνελήφθησαν μέχρι να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται στο θάνατο της ηλικιωμένης και αν βεβαίως έχουν σώας τας φρένας. Επιπλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, που θα δείξουν το χρόνο θανάτου της 82χρονης, καθώς και τις πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτιά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top