Πατέρας Γιάνη Βαρουφάκη: «Ο γιος μου είναι άξιος γι’ αυτό τον χτυπούν»-Φωτογρ.άλμπουμ του ΥΠΟΙΚ

Τι αποκαλύπτει ο κ. Γιώργος Βαρουφάκης για τον Έλληνα υπουργό

Πατέρας Γιάνη Βαρουφάκη: «Ο γιος μου είναι άξιος γι’ αυτό τον χτυπούν»-Φωτογρ.άλμπουμ του ΥΠΟΙΚ

​Το φωτογραφικό άλμπουμ των νεανικών χρόνων του Γιάνη Βαρουφάκη και την αθέατη πλευρά του υπουργού Οικονομικών, παρουσιάζει ο πατέρας του, κ. Γιώργος Βαρουφάκης.

βαρουφ01.jpg
Με την πρώην σύζυγό του, Μαργαρίτα

Ο 90χρονος πρόεδρος της Χαλυβουργικής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Το Έθνος της Κυριακής”, λέει πως “χτυπούν” τον γιο του, επειδή είναι διαφορετικός από τους προηγούμενους υπουργούς, ασυνήθιστος για τους Ευρωπαίους και αγωνιστής.

βαρουφ03.jpg
Ο πατέρας του υπουργού Οικονομικών χαρακτηρίζει τον γιο του «εξαιρετικό παιδί, τίμιο, αξιοπρεπή και άνθρωπο που λέει πάντα την αλήθεια» και σημει��νει ότι «φυσικά και του αξίζει η θέση που έχει». Ο ίδιος λέει πως «θέλουν να υποτιμήσουν τον Γιάνη, να τον υποβιβάσουν γιατί είναι η πρώτη φορά που ανέβηκε το γόητρο και η αξιοπρέπεια των Ελλήνων».

βαρουφ02.jpg
Καλοκαίρι στην Κρήτη, με τη μητέρα του, Ελένη και τον πατέρα του, Γιώργο

«Ο Τσίπρας είναι πολύ δεμένος με τον Γιάνη. Αυτός είναι που πάντα έδινε γραμμή στον πρωθυπουργό και γι' αυτό εκείνος τον αγαπάει πολύ. Γι' αυτό και είμαι σίγουρος ότι ο Τσίπρας στηρίζει τον γιο μου και δεν θέλει να τον αδειάσει» δηλώνει ο κ. Γιώργος Βαρουφάκης.

βαρουφ05.jpg
Σπίτι Φαλήρου: ο υπουργός με την κόρη του, Ξένια, οι γονείς Βαρουφάκη και η Τρισεύγενη με τον σύζυγό της


Ακόμη, ο πατέρας του Γιάνη Βαρουφάκη μιλάει για το δυναμικό στυλ και την εμφάνιση του γιου του, για την εντύπωση που προκαλεί στις γυναίκες και αποκαλύπτει ότι έχει προειδοποιήσει τη Δανάη να προσέχει με τις θαυμάστριές του. «Πήγαινε από πίσω του γιατί δεν σε βλέπω καλά», της έχει πει.

βαρουφ04.jpg
Τέλος, αναφέρει ότι «οι Ευρωπαίοι τον εκτιμούν, άσχετα αν διαφωνούν ριζικά μαζί του» και πως αστειεύεται με το γιό του, όταν του λέει χαρακτηριστικά για την Κριστίν Λαγκάρντ: «μία θαύμαζα κι εγώ και μου την έφαγε ο γιος μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top