ΦΡΙΚΗ για το έγκλημα στη Βάρη: Την έσφαξε και την παράτησε μες στη μέση του δρόμου

Ομολόγησε ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας

ΦΡΙΚΗ για το έγκλημα στη Βάρη: Την έσφαξε και την παράτησε μες στη μέση του δρόμου

​Ανατριχίλα προκαλούν οι φρικιαστικές λεπτομέρειες από το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε αργά χθες τη νύχτα στην Βάρη, όπου μια 43χρονη βρέθηκε νεκρή μες στη μέση του δρόμου, φέροντας τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες όλα δείχνουν ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους, αφού η 43χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον σύντροφο, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ και ομολόγησε την πράξη του στην αστυνομία.

Όπως προκύπτει από τους γείτονες της άτυχης γυναίκας, το ζευγάρι συζούσε, όμως οι τσακωμοί ήταν κα��ημερινοί, αφού ο 37χρονος ζήλευε παθολογικά την 43χρονη.

Μάλιστα η γυναίκα τον είχε εγκαταλείψει και έμενε τις τελευταίες μέρες μαζί με τη μητέρα της, την αδελφή της και τον γαμπρό της.

Χθες το βράδυ λοιπόν, ο 37χρονος πήγε στο σπίτι της και ζήτησε να της μιλήσει. Οι δυο τους άρχισαν και πάλι να καυγαδίζουν έντονα με αποτέλεσμα η γυναίκα να αρχίσει να τρέχει και ο δράστης να την κυνηγά μέσα στο δρόμο.

Κάποια στιγμή την έπιασε και την μαχαίρωσε στον θώρακα και στην κοιλιά. Μάλιστα την παράτησε αβοήθητη να ξεψυχήσει και έφυγε από το σημείο, μέχρι που τον εντόπισε μετά από έρευνα η αστυνομία.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο μάλιστα ότι πριν από δύο μέρες η γυναίκα είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του συντρόφου της για βιαιοπραγία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top