Με…. ταλαιπωρία θα πιάσουν τον Μάη όσοι πάρουν μέσα μεταφοράς-Δείτε τα δρομολόγια

Συγκεντρώσεις συνδικάτων, στάσεις εργασίας και 24ωρη απεργία

Με…. ταλαιπωρία θα πιάσουν τον Μάη όσοι πάρουν μέσα μεταφοράς-Δείτε τα δρομολόγια

​Με δυσκολία θα πραγματοποιούνται οι μετακινήσεις με τα μέσα μεταφοράς σήμερα, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ ενόψει Πρωτομαγιάς.

Αναλυτικά, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο στα τρένα του ΟΣΕ και του προαστιακού σιδηροδρόμου, ενώ οι συρμοί του μετρό θα τερματίζουν στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr .

Σε ο,τι αφορά τα μέσα σταθερής τροχιάς (ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, μετρό και τραμ) οι εργαζόμενοι συμμετέχουν με στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί.

Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, ενώ τα τρόλεϊ από τις 8.30 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Συγκεντρώσεις συνδικάτων για την Εργατική Πρωτομαγιά
Στις 11 το πρωί πραγματοποιείται στην πλατεία Κλαυθμώνος η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου ενώ στις 10 π.μ. είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Συντάγματος.
Στην Θεσσαλονίκη, συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Αριστοτέλους θα πραγματοποιήσει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει πορεία με κατάληξη το Μνημείο του Εργάτη, μπροστά στο ΕΚΘ, όπου θα γίνει κατάθεση στεφανιών. Ξεχωριστή συγκέντρωση, στις 10 το πρωί, στο άγαλμα του Βενιζέλου θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ και θα ακολουθήσει πορεία. Τέλος, άλλη συγκέντρωση στην Καμάρα θα πραγματοποιήσουν στις 10 το πρωί η «πρωτοβουλία συνδικάτων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα», μέλη κινήσεων, κομμάτων τ��ς εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, κ.α. και θα κάνουν πορεία με κατάληξη στη συμβολή της Εγνατίας με την οδό Βενιζέλου.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top