Υπόθεση μικρής Άννυ: βρέθηκε ύποπτο βιολογικό υλικό στο σπίτι του πατέρα της

Εξετάζεται για το αν ανήκει στην 4χρονη

Υπόθεση μικρής Άννυ: βρέθηκε ύποπτο βιολογικό υλικό στο σπίτι του πατέρα της

​Όλο και περισσότερο περιπλέκεται η εξαφάνιση- θρίλερ της 4χρονης Άννυ, με τους γονείς να πέφτουν σε αντιφάσεις συνέχεια.

Οι αστυνομικοί ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι, στο οποίο έμενε ο πατέρας της μικρής για να βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στον εντοπισμό της…

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα εντόπισαν στο υπόγειο διαμέρισμα, από όπου, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η μητέρα της, η 4χρονη εξαφανίστηκε, ύποπτο βιολογικό υλικό. Το υλικό στάλθηκε αμέσως στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ ώστε να διαπιστωθεί το αν ανήκει στην Άννυ.

Τη Δευτέρα, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς θα βγουν τα αποτελέσματα του ύποπτου υλικού, που βρέθηκε στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα.

Την ίδια στιγμή, τα επικρατέστερα σενάρια για την υπόθεση που έχει κάνει όλο το πανελλήνιο να αγωνιά για την τύχη του παιδιού, φέρονται να είναι δυο: η υιοθεσία, ή κάποιο ατύχημα!

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εικάζουν ότι το παιδί είτε δόθηκε για υιοθεσία παράνομα από τους ίδιους του τους γονείς, είτε έ��ινε κάποιο ατύχημα, το οποίο μπορεί και να του στοίχησε τη ζωή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top