ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Μάθε ποιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα για την Πρωτομαγιά!

Για όσους δεν φύγουν από την πόλη

ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Μάθε ποιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα για την Πρωτομαγιά!

​Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτή την ομάδα των Αθηναίων που δεν θα φύγουν από την πόλη το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να διαβάσεις ΑΥΤΟ το άρθρο!

Έτσι, όσοι μείνουν στην Αθήνα θα έχουν μια Πρωτομαγιά γεμάτη με λουλούδια, χρώματα και μουσική.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων γιορτάζει την Πρωτομαγιά στην Πλατεία Αμερικής με εκδηλώσεις για μικρούς και με��άλους, στις οποίες κυριαρχούν η παράδοση και η μουσική.

Οι μικροί μας φίλοι είναι καλεσμένοι στις 11:00 στην Πλατεία Αμερικής (Πλατεία Ανθεστηρίων) για να κατασκευάσουν μαγιάτικα στεφάνια με τη βοήθεια του 61ου Συστήματος Προσκόπων Αθηνών και του συλλόγου Ε.ΠΟΙ.ΖΩ (Σύλλογος Κατοίκων και Επαγγελματιών πλατείας Αμερικής και ευρύτερης περιοχής), πλημμυρίζοντας την περιοχή με ανοιξιάτικες ευωδίες και λουλούδια.

Στις 20:00 οι Αθηναίοι θα απολαύσουν τη μουσική εκδήλωση «Τραγούδια του Μάη και της Άνοιξης» και θα γιορτάσουν την Πρωτομαγιά στην πιο ανοιξιάτικη βραδιά του χρόνου με τους Φίλιππο Νικολάου, Κλειώ Δενάρδου και Νάντια Καραγιάννη.

Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, σας προσκαλεί για 61η φορά να βολτάρετε ανάμεσα σε πολύχρωμα κι εξωτικά άνθη και καλλωπιστικά φυτά σε μια έκταση 20 στρεμμάτων στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος».

Από τις 10:00 έως και τις 22:00, μικροί και μεγάλοι, μέχρι τις 10 Μαΐου έχουν την ευκαιρία -με το συμβολικό ποσό του 1,5 ευρώ- να περιηγηθούν στους χώρους της έκθεσης ανάμεσα σε περισσότερα από 2.000 είδη φυτών, μυρωδικών και βοτάνων.

Ομιλίες για τη φύση, μαγειρέματα στην υπαίθρια κουζίνα, εργαστήρια και μουσικές εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στο Άλσος παράλληλα με την Έκθεση, καθιστώντας κάθε γωνιά της ενδιαφέρουσα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top