Δανάη Στράτου: «Μπήκα μπροστά από τον άντρα μου για να μην τον χτυπήσουν»

Η σύζυγος του υπουργού Οικονομικών έγινε «ασπίδα» προστασίας για εκείνον

 Δανάη Στράτου: «Μπήκα μπροστά από τον άντρα μου για να μην τον χτυπήσουν»

​Η Δανάη Βαρουφάκη βγαίνει με τη μοτοσικλέτα της το πρωί από γκαράζ του σπιτιού της. Σταματάει για λίγο και απαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την επίθεση που δέχθηκαν εκείνη και ο σύζυγος της από τους αντιεξουσιαστές, ενώ έτρωγαν στα Εξάρχεια.

Η ίδια, όπω�� βλέπετε, λέει ότι δεν φοβήθηκε, ενώ παραδέχεται ότι έπεσε μπροστά στον υπουργό οικονομικών για να τον προστατεύσει, ώστε να μην τον χτυπήσουν.

Η σύζυγος του υπουργού, Γιάνη Βαρουφάκη, έπαιξε καθοριστικό ρόλο, καθώς σύμφωνα με τον κύριο Βαρουφάκη έπεσε πάνω του τη στιγμή που του επιτέθηκαν οι κουκουλοφόροι για να τον προστατεύσει.

Resizer.ashx.jpg
«H Δανάη, πριν έρθουν δίπλα μας οι αντιεξουσιαστές (και πριν προλάβω να την σταματήσω), σηκώθηκε όρθια και με αγκάλιασε με δύναμη, στρέφοντας την πλάτη της προς αυτούς έτσι ώστε να πρέπει να χτυπήσουν πρώτα εκείνη πριν χτυπήσουν εμένα.

Η κίνηση εκείνη της Δανάης φαίνεται ανάγκασε την «εμπροσθοφυλακή» (δύο άτομα) να προσπαθήσουν για μερικά δευτερόλεπτα να με «πετύχουν» χωρίς να χτυπήσουν εκείνη».

Αν και ο κύριος Βαρουφάκης δεν έχει ζητήσει την παρέμβαση της αστυνομίας, έρευνα για την υπόθεση θα κάνει η κρατική ασφάλεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top