Υπόθεση 4χρονης Άννυ- Τι υποστήριξε η ΓΙΑΓΙΑ της με την οποία ακούστηκε ότι ήταν, όταν χάθηκε!

"Οι γονείς γνωρίζουν τι έχει γίνει το παιδί" λένε αστυνομικές πηγές

Υπόθεση 4χρονης Άννυ- Τι υποστήριξε η ΓΙΑΓΙΑ της με την οποία ακούστηκε ότι ήταν, όταν χάθηκε!

​Σε θρίλερ εκτυλίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα, η οποία αγνοείται για 8η μέρα. Η 25χρονη μητέρα της και ο φερόμενος ως βιολογικός πατέρας πέφτουν σε αντιφάσεις κατά τις καταθέσεις τους, τις οποίες και διαφοροποιούν.

Το μεσημέρι παραπέμπονται στο αυτόφωρο, η μητέρα, ο πατέρας και ο 70χρονος φίλος που τους είχε φιλοξενήσει για ένα διάστημα, με την κατηγορία της κατοχής δύο χαπιών κομμένων στα τέσσερα, χωρίς ιατρική συνταγή.

«Η συμπεριφορά της μητέρας να βγει και να καταγγείλει την εξαφάνιση του παιδιού δεν συνάδει με την πρακτική που ακολουθείται στις αγοραπωλησίες. Συνήθως σε αυτά δεν μιλάει κανείς και αν η αστυνομία το πάρει είδηση, προχωράει το θέμα» δηλώνει ο δικηγόρος τους, κ. Σταύρος Γεωργίου.

Ένα άλλο σενάριο έλεγε ότι ο πατέρας υποστήριξε ότι το παιδί όταν χάθηκε δεν ήταν μαζί του, αλλά με τη γιαγιά του.

Η γιαγιά της Άννι (η μητέρα του «κατά δήλωση» πατέρα της μικρής) κατέθεσε στην ασφάλεια, υποστηρίζοντας ότι όσο έλειπε η μητέρα στη Βουλγαρία πρόσεχε την μικρή. Όταν ήταν να επιστρέψει, ο πατέρας ζήτησε την κόρη του, αλλά η 25χρονη μητέρα γύρισε τελικά δύο μέρες μετά. Τότε χάθηκε το παιδί. Η ίδια φέρεται να είπε ότι ο γιος της ήθελε να αναγνωρίσει το παιδί, αλλά η 25χρονη δεν τον άφησε για να παίρνει το επίδομα από την πρόνοια.
Τέλος, η γιαγιά της 4χρονης Άννυ είπε ότι έμαθε από την τηλεόραση ότι η εγγονή της έχει εξαφανιστεί και πως η ίδια ουδεμία σχέση έχει με την εξαφάνισή της.
Πάντως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι γονείς γνωρίζουν τι έχει γίνει το παιδί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΗΜΗΤΕΡΑ της Άννυ μιλά στο STAR- Τι έλεγε πριν αποκαλυφθεί ότι η μικρή ήταν με τον πατέρα της!
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση της 4χρονης Άννυ- Ήταν στα χέρια του ΠΑΤΕΡΑ της όταν εξαφανίστηκε!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top