ΦΩΤΟ: Εξαγριωμένος πολίτης τα έκανε λαμπόγυαλο στο ΙΚΑ Παγκρατίου

Του ζητήθηκαν κάποια δικαιολογητικά και εκνευρίστηκε

​Ο κακός χαμός έγινε το πρωί της Πέμπτης, στο ΙΚΑ Παγκρατίου, όπου ένας πολίτης τα «πήρε» όταν του ζητήθηκαν κάποια δικαιολογητικά και έβγαλε την οργή του σε ό,τι έβρισκε μπροστά του!

Ο ίδιος ζήτησε αρχικά να δει το διευθυντή του υποκαταστήματος και το αποτέλεσμα ήταν να μην ικανοποιηθεί από τις εξηγήσεις που του δόθηκαν, να γίνει έξαλλος και να προχωρήσει σε εκτεταμένες φθορές στον 4ο όροφο του κτιρίου, διαλύοντας συρτάρια με αρχεία, ενώ κινδύνευσε και η σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων και των ασφαλισμένων.
IKA_Pagkrati_2_20150423_132812.jpg
Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων στο ΙΚΑ, γίνεται λόγος για «ένα γεγονός το οποίο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, το ότι οι συναλλασσόμενοι με το ΙΚΑ πολίτες, δεν εξυπηρετούνται όπως θα άρμοζε σε ένα Δημόσιο Οργανισμό Κοινωνικής Ασφάλισης ενός σύγχρονου Ευρωπαϊκού Κράτους».

Οι συνδικαλιστές του Ιδρύματος τονίζουν όμως ότι τα προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών έχουν επιδεινωθεί από το γεγονός ότι μέσα στην τελευταία πενταετία παραμένουν να υπηρετούν, ειδικά στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, λιγότεροι από τους μισούς υπαλλήλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top