Τι λέει ο πατέρας του 42χρονου καπετάνιου για το μυστηριώδη θάνατό του

Πιστεύει πως τον δολοφόνησαν

Τι λέει ο πατέρας του 42χρονου καπετάνιου για το μυστηριώδη θάνατό του

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η δολοφονία ενός 42χρονου ναυτικού- πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος, όπως σας είχε ενημερώσει το star.gr, βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του κολλητού του, στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Ο πατέρας του, 4,5 μήνες μετά το μυστηριώδη θάνατό του, έχει ερωτήματα και ζητά από τις αρχές να εντείνουν τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Πολύ καλό παιδί, ευγενικός με σεβασμό σε όλο το χωριό. Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια. Ποιος είναι ο ένοχος και να πληρώσει ακριβά» αναφέρει συντετριμμένος ο πατέρας του αδικοχαμένου 42χρονου ενώ στη συνέχεια περιγράφει πως είχε κλονιστεί ο γάμος του γιου του. «Δεν είχαν σχέσεις καλές. Οι αιτίες ήταν πολλές. Είχε προβλήματα από χρόνια, εδώ και 12 χρόνια, από τότε ήθελε να τη χωρίσει. Την αγαπούσε, είχαν προβλήματα κάθε μέρα. Δεν ήταν τίμια μαζί του. Εκείνη είχε προδώσει την εμπιστοσύνη του.»

Λίγες μέρες πριν από τον θάνατο μυστήριο του γιου του, ο πατέρας του υποστηρίζει πως είχε προηγηθεί ένας έντονος καυγάς ανάμεσα στον άτυχο ναυτικό και τη γυναίκα του. Όπως υποστηρίζει, ο γιος του είχε ζητήσει από τη σύζυγό του να πάρει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι.«Ήθελε να τη χωρίσει και τους έδιωξε από το σπίτι όλους από μέσα. Και είπε στον φίλο του ότι του έφυγε ένα βάρος που τις έδιωξε αλλά μετά μαζεύτηκαν πάλι. Και τελευταία Κυριακή που έγινε το συμβάν τσακώνονταν μέσα στο σπίτι το δικό του, τρεις, αυτός, η νύφη μου και η αδελφή της.»

«Πήγε να τον πάρει ένας φίλος του, ένας συνάδελφός του να τον πάει στη δουλειά και βγήκε από το σπίτι από κάτω.» τόνισε και πρόσθεσε ότι ο γιος του έπεσε θύμα δολοφονίας. «Τον δολοφόνησαν, τον έφαγαν. Είχε χτυπήματα στον εγκέφαλο πολλά» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top