Τι λένε οι νέοι γείτονες του Γιάνη Βαρουφάκη στους Αμπελόκηπους

Τον υποδέχθηκαν με χαρά

Τι λένε οι νέοι γείτο��ες του Γιάνη Βαρουφάκη στους Αμπελόκηπους

Με χαρά υποδέχθηκαν στην γειτονιά των Αμπελοκήπων τον Γιάνη Βαρουφάκη οι κάτοικοι. Και αυτό γιατί με την άφιξη του υπουργού, νιώθουν πιο ασφαλείς καθώς ο κ. Βαρουφάκης συνοδεύεται και από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, οι οποίοι θα φρουρούν το σπίτι σε 24ωρη βάση. Έτσι οι κάτοικοι εκτιμούν ότι αυτό θα έχει αποτέλεσμα να μειωθούν οι διαρρήξεις.

«Eγώ περπατάω με μαγκούρα και τον έχω δει με την μοτοσυκλέτα. Περίμενε να περάσω και μετά έφυγε. Με περίμενε μάλιστα να ανέβω και τις σκάλες και μετά έφυγε» σημείωσε μια γυναίκα που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία με τον κύριο Βαρουφάκη.

Εν τω μεταξύ, ένας από τους προηγούμενους ενοίκους του συγκεκριμένου διαμερίσματος ήταν και η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη η οποία μίλησε στην εκπομπή «Μία». «Εγώ έχω φύγει από το σπίτι αυτό εδώ και 10 χρόνια. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο και μεγάλο σπίτι. Πρόκειται για ένα αστικό διαμέρισμα» ανέφερε η ίδια.

Και ο κύριος Γιώργος είναι ένας από τους γείτονες του Γιάνη Βαρουφάκη που τον έχουν συναντήσει στη γειτονιά τους.

«Είδα το ζεύγος την ημέρα που ο κύριος Βαρουφάκης έφευγε για τη Λετονία. Ένα αυτοκίνητο τον πήρε, αφού πρώτα κατέβηκε και η γυναίκα του να τον φιλήσει, να τον αποχαιρετήσει. Κούκλοι και οι δύο. Ομόρφυναν τη γειτονιά μας. Την ημέρα που έγινε η μετακόμιση είχε κλείσει για λίγες ώρες ο δρόμος μπροστά στην πολυκατοικία. Πρόκειται για ευχάριστους και απλούς ανθρώπους. Άφησαν και δύο καναπέδες τους οποίους πήρε ο κόσμος.» σημείωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top