ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση της 4χρονης Άννυ- Ήταν στα χέρια του ΠΑΤΕΡΑ της όταν εξαφανίστηκε!

Πρώτη ανάρτηση 13:49

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση της 4χρονης Άννυ- Ήταν στα χέρια του ΠΑΤΕΡΑ της όταν εξαφανίστηκε!

​Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα, η οποία εξαφανίστηκε στις 21 Απριλίου από την περιοχή της Ομόνοιας. Ο βιολογικός της πατέρας εντοπίστηκε και εξετάζεται σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων.

Ο δικηγόρος του, κ. Σταύρος Γεωργίου, δήλωσε στο STAR, ότι η μικρή ήταν στα χέρια του πατέρα της, όταν χάθηκε. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άνδρα βουλγαρικής καταγωγής.

«Το κοριτσάκι βρισκόταν με τον βιολογικό της πατέρα, όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και βγήκε για βόλτα με το σκυλάκι της. Το σκυλάκι έμεινε εκεί, το κοριτσάκι εξαφανίστηκε» αποκάλυψε ο δικηγόρος, κ. Σταύρος Γεωργίου.

Η μητέρα της 4χρονης σύμφωνα με τον δικηγόρο, δεν ήθελε να μπλέξει κι άλλα άτομα, όπως τον ηλικιωμένο κύριο που την είχε φιλοξενήσει, στην υπόθεση της εξαφάνισης, γι αυτό και επικαλέστηκε ότι η μικρή βρισκόταν στα χέρια κάποιας "φίλης" όταν χάθηκε, ενώ η ίδια έλειπε για λίγες μέρες στη Βουλγαρία. Απορίας άξιο είναι πάντως, αν ισχύει αυτό, γιατί η μητέρα δεν είπε την αλήθεια.

Όπως σας γράψαμε χθες στο star.gr, η εξαφάνιση της μικρής προβλημάτισε τους αστυνομικούς, καθώς η μητέρα κατήγγειλε την εξαφάνιση της, αλλά η ίδια έπεσε σε ορισμένες αντιφάσεις κατά την κατάθεσή της. Χαρακτηριστικά είχε πει ότι η μικρή ξέφυγε από την προσοχή της φίλης της, όταν βρίσκονταν στην παιδική χαρά και έκτοτε αγνοείται. Όμως ήξερε μόνο το μικρό όνομα της φίλης και το τηλέφωνό της το είχε γράψει σε ένα χαρτάκι, το οποίο έχασε, όπως δήλωσε.

Γιατί κρατείται ο πατέρας;

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, κ. Μπαμπάνη, ο βιολογικός πατέρας έχει συλληφθεί και κρατείται στην ασφάλεια για παλαιότερη υπόθεση, που αφορά σε πλημμέλλημα και πως η κράτησή του ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top