Μπουτάρης: «Καλό παιδί ο Τσίπρας–Προκλητικός και αλαζονικός ο Βαρουφάκης»

«Παρά τον άκομψο τρόπο, θα τα δώσουμε τα αποθεματικά»

Μπουτάρης: «Καλό παιδί ο Τσίπρας–Προκλητικός και αλαζονικός ο Βαρουφάκης»

​Πρόθυμος να δώσει τα χρήματα που ζητά η κυβέρνηση, εμφανίστηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στο MEGA.

«Τα λεφτά δεν τα δώσαμε, αλλά θα τα δώσουμε. Περιμένουμε οδηγίες πώς θα κατατεθούν τα λεφτά», είπε χαρακτηριστικά.

Χαρακτήρισε άκομψο τον τρόπο, με τον οποίο η κυβέρνηση κατέστησε υποχρεωτική τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδος, ωστόσο δήλωσε ότι τα χρήματα θα δοθούν.

«Για να αποφασίσει η κυβέρνηση, άσχετο αν το έκανε με τον πιο άκομψο τρόπο, προφανώς τα μαζεύει για να έχει ένα διαπραγματευτικό όπλο. Με αυτή τη λογική πρώτη προτεραιότητα έχει η χώρα και εν συνεχεία πάνε οι δήμοι», σημείωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης».

Στη συνέχεια αναφερόμενος στον υπουργό Οικονομικών, σημείωσε ότι «Είναι προκλητικός ο τρόπος που συμπεριφέρεται ο Βαρουφάκης και δε λέω ούτε για την εμφάνιση του ούτε για μοτοσικλέτα του, αλλά για τον τρόπο που συμπεριφέρεται. Είναι αλαζονικός για τα γούστα μου».

Για τον Αλέξη Τσίπρα υποστήριξε πως είναι καλό παιδί, αλλά τόνισε πως πρέπει κάποια στιγμή να κυβερνήσει.

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις, τόνισε ότι «δεν ανταποκρινόμαστε στον διάλογο». «Μιλάμε άλλη γλώσσα, κάτι δε κάνουμε καλά. Εκείνο που ξέρω είναι ότι και οι 18 της Ευρωζώνης είναι εναντίον μας» υπογράμμισε ο δήμαρχος και πρόσθεσε: «Εμείς το μόνο που ξέρουμε να λέμε είναι ότι φταίει ο Σαμαράς, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι για κρέμασμα ο Παπανδρέου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top