ΣΑΛΟΣ στην Θεσσαλονίκη: νταντά κατηγορείται ότι ΕΔΕΡΝΕ 19 μηνών κοριτσάκι!

Οι γονείς της έκαναν μήνυση-πρώτη ανάρτηση 24/4 22.29

ΣΑΛΟΣ στην Θεσσαλονίκη: νταντά κατηγορείται ότι ΕΔΕΡΝΕ 19 μηνών κοριτσάκι!

​Για κακοποίηση ενός βρέφους 19 μηνών συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες μία 62χρονη γυναίκα στην Θεσσαλονίκη.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από μήνυση που υπέβαλε στο αστυνομικό τμήμα ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος είναι δικηγόρος και μάλιστα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη μήνυση αναφέρεται ότι το 19 μηνών κοριτσάκι παρουσίαζε περίεργη συμπεριφορά τους τελευτ��ίους μήνες γεγονός που προβλημάτισε τους γονείς.

Επίσης σύμφωνα με την καταγγελία το παιδί είχε και γρατζουνιές και όταν οι γονείς ρωτούσαν την νταντά αυτή τους έλεγε ότι το έπαθε από τα νύχια του.

Όπως αναφέρεται στη μήνυση η δράση της γυναίκας αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς αποφάσισαν να καταγράψουν τις κινήσεις της νταντάς αφήνοντας ένα κινητό τηλέφωνο στο δωμάτιο του παιδιού το οποίο ηχογραφούσε. Όπως διαπίστωσαν η γυναίκα φερόταν βάναυσα στο παιδί το έβριζε ενώ από τους ήχους που καταγράφηκαν συμπεραίνουν ότι χρησιμοποιούσε και σωματική βία.

Η νταντά συνελήφθη μία μέρα μετά την κατάθεση της μήνυσης, αλλά αφέθηκε ελεύθερη καθώς στη δικογραφία δεν είχε επισυναφθεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Ο εισαγγελέας πάντως, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Να σημειωθεί ότι η οικιακή βοηθός κατέθεσε στη συνέχεια μήνυση κατά του πατέρα του βρέφους για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί κι αυτός, αλλά να αφεθεί ελεύθερος δυο ώρες αργότερα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top