ΦΩΤΟ: Το άγριο φονικό που έγινε για τα μάτια μιας γυναικας: Η αφέντρα και το... σκουλήκι της!

Είχαν υπογράψει συμφωνητικό υποταγής

ΦΩΤΟ: Το άγριο φονικό που έγινε για τα μάτια μιας γυναικας: Η αφέντρα και το... σκουλήκι της!

​Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το άγριο φονικό που είχε γίνει στις 24 Νοεμβρίου του 2009 στο Κερατσίνι για τα μάτια μιας γυναίκας και είχε προκαλέσει φρίκη στο πανελλήνιο!

Η 24χρονη Μαρία, η οποία ήταν φοιτήτρια γαλλικής φιλολογίας και είχε σχέση με τον κατά 20 χρόνια μεγαλύτερο της επαγγελματία οδηγό, Τάσο, ήταν και η αιτία της δολοφονίας του πρώην της από τον νέο σύντροφο της, Γεράσιμο.

Η αφέντρα και ο σκλάβος της

Ήταν Φεβρουάριος του 2007 όταν η Μαρία φέρεται να ζήτησε από τον τότε σύντροφο της, Τάσο, να υπογράψουν ένα συμφωνητικό υποταγής. Εκείνη θα ήταν η αφέντρα του και αυτός ο σκλάβος της ή καλύτερα, όπως φέρεται να γράφει το συμφωνικό, το «σκουλήκι» της.

Η Μαρία και ο Τάσος

11178458_910400029011784_2037220414_n.jpg
«Υπακοή, λατρεία και ταπείνωση»! Αυτές ήταν οι κυρίαρχες απαιτήσεις της αφέντρας από τον σκλάβο της… Μια σχέση «αρρωστημένη», η οποία έμελλε να έχει και ένα τραγικό τέλος!

Το μοιραίο βράδυ

Εκείνη, γνωρίζει τον σωφρονιστικό υπάλληλο, Γεράσιμο και χωρίζει τον επί τρία χρόνια σύντροφο της! Ωστόσο, αυτός φαίνεται πως δεν μπορούσε να την ξεχάσει και να προχωρήσει τη ζωή του… Της έστελνε μηνύματα, την έπαιρνε τηλέφωνα και της ζητούσε να επιστρέ��ει στην αγκαλιά του.

Η 24χρονη το λέει στον νέο της σύντροφο, με τον οποίο αποφασίζουν να πάνε να τον βρουν, ώστε να σταματήσει να την ενοχλεί! Τότε, εκείνη του τηλεφωνεί και του κλείνει ραντεβού θανάτου, στο σπίτι του! Η ίδια, φέρεται να του είπε ότι θα πάει μόνη της να τον δει και για αυτό καλό θα ήταν να αφήσει την πόρτα ανοιχτή για να μπει!

Ο Γεράσιμος

11178582_910399969011790_1174346893_n.jpg
Το θύμα την περιμένει χαρούμενο, όταν τη βλέπει να μπαίνει με τον άλλον… Αρχίζει ένας καυγάς, ο σωφρονιστικός υπάλληλος θολώνει… βγάζει το όπλο του και τον πυροβολεί λίγο πιο πάνω από τα γεννητικά του όργανα!

Εκείνος, πέφτει κάτω μέσα σε μια λίμνη αίματος… Ο δράστης καταλαβαίνει τι είχε κάνει, δεν χάνει χρόνο, καλεί ασθενοφόρο και την αστυνομία! Ήταν όμως ήδη αργά… Ο Τάσος ήταν νεκρός!

Πρωτόδικα ο σωφρονιστικός υπάλληλος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 21 ετών για τη δολοφονία και η φοιτήτρια σε 15 χρόνια για συνέργεια. Σε λίγες μέρες το ζευγάρι θα βρεθεί και πάλι στο εδώλιο καθώς στις 8 Μαΐου ξεκινάει η δίκη του σε δεύτερο βαθμό από το μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top