ΣΒΗΣΤΗΚΕ η φωτιά στο εργοστάσιο του Βόλου- ΝΕΚΡΟΣ ένας Βούλγαρος– Τραυματίστηκαν άλλα 3 άτομα

Φέρονται να πήγαν στο εργοστάσιο για να κόψουν σίδερα που στη συνέχεια θα πωλούσαν

ΣΒΗΣΤΗΚΕ η φωτιά στο εργοστάσιο του Βόλου- ΝΕΚΡΟΣ ένας Βούλγαρος– Τραυματίστηκαν άλλα 3 άτομα

Κατάφεραν να κατασβήσουν οι πυροσβέστες τη φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο του Βόλου, το μεσημέρι της Πέμπτης, εξαιτίας της οποίας ένας άντρας έχασε τη ζωή του και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν.

0370.jpg
Υπήκοος Βουλγαρίας φέρεται να είναι ο νεκρός από την πυρκαγιά στο παλιό εργοστάσιο των Ψυγείων Παπακώστα, ενώ ένας ακόμη συμπατριώτης του τραυματίστηκε βαρύτατα (έχει 90% εγκαύματα στο σώμα του) και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Άλλοι δύο άνθρωποι, πιθανότατα ελαφρά τραυματισμένοι, βγήκαν από το κτίριο όταν εκδηλώθηκε η φωτιά και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

0372.jpg
Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τέσσερα άτομα είχαν πάει στο παλιό εργοστάσιο προκειμένου να κόψουν σίδερα που στη συνέχεια θα πωλούσαν, αλλά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία προκλήθηκε η φωτιά η οποία μεταδόθηκε στα εύφλεκτα υλικά που βρισκόταν εντός του κτιρίου.

0360.jpg
Στο χώρο του εργοστασίου βρέθηκαν και δύο καμένα αυτοκίνητα. Οι υπηρεσίες δεν γνωρίζουν ακόμη αν ανήκαν στους Βούλγαρους που βρέθηκαν στο εργοστάσιο, ενώ συνεχίζονται οι έρευ��ες για τον εντοπισμό και άλλων εγκλωβισμένων που τυχόν βρίσκονταν στο χώρο.

0373.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top