ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Ένα ελληνικό νησί στα δέκα καλύτερα του κόσμου για το 2015 (ΦΩΤΟ)

Εικόνες που σας ταξιδεύουν και μυρίζουν καλοκαίρι

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Ένα ελληνικό νησί  στα δέκα καλύτερα του κόσμου για το 2015 (ΦΩΤΟ)

​Καλοκαίρι έρχεται και τα νησιά έχουν την τιμητική τους. Η ταξιδιωτική ιστοσελίδα Trip Advisor δημοσίευσε τη δική της λίστα με τα 10 καλύτερα νησιά στον κόσμο για το 2015, στην οποία η Σαντορίνη βρίσκεται στην τέταρτη θέση!

santorini.jpg
Το επιβλητικό τοπίο, το διάσημο ηλιοβασίλεμα στην Οία, αλλά και οι παραλίες με τα ζαφειρένια νερά, εκθειάζονται από το Trip Advisor, το οποίο συμβουλεύει όσους σχεδιάζουν τις επόμενες διακοπές τους ή το ταξίδι του γάμου τους, να της «ρίξουν πρώτα μια ματιά».

Ia_Santorini-2009-1.jpg
Στη λίστα, την οποία ψηφίζουν οι ταξιδιώτες, φιγουράρουν κυρίως τροπικά νησιά, και μόλις δύο είναι οι ευρωπαϊκοί προορισμοί. Στην κορυφή βρίσκεται το νησί Προβιντενσιάλες στην Καραϊβική, που διαθέτει μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες στον κόσμο με τους κοραλλιογενείς υφάλους της.

santorini (1).jpg
Στη δεύτερη θέση είναι το Μάουι στη Χαβάη και στην τρίτη το Ροατάν στην Ονδούρα. Η λίστα συμπληρώνεται με το Κο Ταο στην Ταϋλάνδη, τη Μαδέρα στην Πορτογαλία, το Μπαλί στην Ινδονησία, τον Μαυρίκιο, τα Μπόρα Μπόρα στην γαλλική Πολυνησία και το Φερνάντο ντε Νορόνια στη Βραζιλία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top