Aπό την εύπορη ζωή... στο μεροκάματο για να συντηρήσει τα 4 παιδιά της!

Η ιστορία μιας πολύτεκνης μητέρας που συγκλονίζει

Aπό την εύπορη ζωή... στο μεροκάματο για να συντηρήσει τα 4 παιδιά της!

«Μια μέρα ήμουν μόνη μου στο πουθενά με τίποτα. Χωρίς περιουσιακά στοιχεία. Και μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Εκτός του ότι με έχουν βοηθήσει κάποιοι φίλοι ή ακόμα και ξένοι.» λέει στην κάμερα της εκπομπής Μία, η Κατερίνα, μια γυναίκα που είχε τα πάντα αλλά τα έχασε. Είχε έναν ευτυχισμένο γάμο και μια εύπορη ζωή. Είχε έναν άντρα που της τα προσέφερε όλα, με τα παιδιά της να πηγαίνουν σε ιδιωτικό σχολείο και με την ίδια να έχει τη δυνατότητα να μένει σπίτι για να ασχολείται με την ανατροφή τους.

Μία μέρα όμως όλα άλλαξαν. Το 2010 έχασε το σύζυγο της από έμφραγμα «λόγω του καημού του που πέθανε ένα από τα παιδιά τους» όπως λέει η ίδια. Συγκεκριμένα το 2005 έφυγε το 2 μηνών κοριτσάκι τους.

«Ξοδέψαμε μια περιουσία σε αγωγές και μηνύσεις καθώς ο σύζυγός μου ήθελε να τιμωρηθούν οι ένοχοι» σημειώνει η Κατερίνα.

Το κοριτσάκι τους αδιαθέτησε, το πήγαν σε ιδιωτική μαιευτική κλινική και γιατρός τους έδωσε αγωγή, λέγοντάς τους, σύμφωνα με την ίδια, πως δεν έχει κάτι σοβαρό. Τελικά, πέντε μέρες μετά, το παιδί μελάνιασε και δεν μπορούσε να αναπνεύσει, με αποτέλεσμα να καταλήξει από ανακοπή. Ακολούθησε ένας μεγάλος αγώνας από την πλευρά της οικογένειας για να αποδείξει ότι υπήρξε ιατρικό λάθος.

Ο σύζυγός της διατηρούσε επιχείρηση με αυτοκίνητα την οποία ήταν έτοιμος να κλείσει λίγο πριν πεθάνει. Όταν τον έχασε, η πολύτεκνη μητέρα, ήταν άνεργη χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια, σε ένα σπίτι με τέσσερα παιδιά, όπου της έκοψαν το ρεύμα και το τηλέφωνο.

«Με βοήθησαν πάρα πολύ οι μαμάδες από το σχολείο. Μέχρι που μου ψώνιζαν από το σούπερ μάρκετ. Εγώ δεν είχα κατά που να κοιτάξω.» αναφέρει η Κατερίνα που αναγκάστηκε να κάνει πολλές δουλειές για να επιβιώσει. Τώρα είναι άνεργη από πέρυσι τον Ιούνιο. Παίρνει μια σύνταξη χηρείας 430 ευρώ από την οποία πληρώνει το ενοίκιο αλλά και ένα επίδομα πολυτέκνων.

«Έχω ζήσει και καλά, έχω ζήσει και δύσκολα και ξέρω ότι την μία μέρα μπορεί να είσαι καλά και την άλλη όχι» τονίζει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top