ΜΟΝΟ στο star: Η μητέρα του 35χρονου που σκότωσε την ερωμένη του στην Σαλαμίνα ΛΥΓΙΖΕΙ!

«Η γυναίκα αυτή ήτανε… να μην πω τώρα τι ήτανε… Μου πήρε στο λαιμό το παιδί μου»

ΜΟΝΟ στο star: Η μητέρα του 35χρονου που σκότωσε την ερωμένη του στην Σαλαμίνα ΛΥΓΙΖΕΙ!

​Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του 35χρονου Λιμενικού από την Σαλαμίνα που σκότωσε με το υπηρεσιακό του όπλο την 44χρονη ερωμένη του, μίλησε στην εκπομπή «Μία» για τον γιο της και την τραγωδία που συνέβη στο σπίτι της.

Το βράδυ της Mεγάλης Τρίτης βυθίστηκαν στο πένθος δυο οικογένειες στη Σαλαμίνα μετά το έγκλημα πάθους που έγινε. Ο 35χρονος Λιμενικός σκότωσε την 44χρονη ερωμένη του, μητέρα δυο παιδιών και μετά αυτοκτόνησε.

«Ήθελε πάντα να πιάνει το ακατόρθωτο. Έβαζε στόχους το παιδί και τα κατάφερνε πάντα», περιγράφει για το γιο της στην κάμερα της εκπομπής δείχνοντας τα παράσημα και τα μετάλλιά του.

«Ήταν ένα παιδί χαρούμενο... έλεγε πάντα και στις δυσκολίες ότι ''ρε παιδιά μου θα βρούμε λύση’’, γι’ αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ ότι το παιδί μου έκανε ένα τέτοιο πράγμα», λέει βουρκωμένη, ενώ για την 44χρονη ερωμένη του γιου της ξεσπά: «Η γυναίκα αυτή ήτανε… να μην πω τώ��α τι ήτανε… Μου πήρε στο λαιμό το παιδί μου».

Ακόμα, η μητέρα του 35χρονου αποκάλυψε ότι ο γιος της προσπαθούσε να κάνει παιδί με τη γυναίκα του.

«Πίστευα ότι ο γιος μου το έσκασε με την 44χρονη. Πήγα στο γκαράζ και τους είδα νεκρούς», περιγράφει για τη στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη της.

«Δεν μου άρεσε που ο γιος μου και η νύφη μου έκαναν παρέα με την 44χρονη. Το ένστικτό μου με προειδοποιούσε», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top