Κρήτη: Ξέσπασε η σύζυγος του 51χρονου που σκότωσαν για μια παρατήρηση στο δρόμο!

Η δίκη ξύπνησε μνήμες- Τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου με μαγκούρες

Κρήτη: Ξέσπασε η σύζυγος του 51χρονου που σκότωσαν για μια παρατήρηση στο δρόμο!

​Άσχημες μνήμες ξύπνησαν την Τρίτη το πρωί, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, όπου ξεκίνησε η δίκη για το φονικό στο Αντισκάρι, της Κρήτης, το Μάρτιο του 2014, όταν τρεις νεαροί ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν 51χρονο με μαγκούρες!

diki2.jpg
Η χήρα του άτυχου άνδρα, λύγισε μόλις είδε τους τρεις κατηγορούμενους στο εδώλιο (τα δυο αδέλφια και το φίλο τους) και ξέσπασε σε κλάματα! Άρχισε να φωνάζει, ζητώντας δικαίωση για τον άδικο θάνατο του συζύγου της. Μάλιστα, χρειάστηκε να απομακρυνθεί από την αίθουσα προκειμένου να ηρεμήσει ώστε να συνεχιστεί η ακροαματική διαδικασία.

Πάντως, το κλίμα είναι τεταμένο και έξω από τη δικαστική αίθουσα, όπου έχουν συγκεντρωθεί φίλοι και συγγενείς του άτυχου 51χρονου.

diki1.jpg
Να σας υπενθυμίσουμε ότι τον περασμένο Μάρτιο, ο άτυχος άνδρας, επέστρεφε με τον γιο του στο σπίτι του. Στο δρόμο λοιπόν, συνάντησαν ένα αυτοκίνητο με δύο νεαρούς, οι οποίοι άρχισαν να κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς.

Ο 51χρονος τους έκανε παρατήρηση και τότε εκείνοι κατέβηκαν από το αυτοκίνητό τους και με τις μαγκούρες τους άρχισαν να τον χτυπούν με βία.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι ο 51χρονος πριν από εννέα χρόνια είχε χάσει τον 17χρονο γιο του, σε δυστύχημα με όπλο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top