Κι άλλη διάκριση: Δύο Κρητικές παραλίες στη λίστα με τις 20 καλύτερες του κόσμου!

Μάθε ποιες είναι

Κι άλλη διάκριση: Δύο Κρητικές παραλίες στη λίστα με τις 20 καλύτερες του κόσμου!
Η χώρα μας έχει από πολλούς χαρακτηριστεί ως μια εκ των ομορφότερων στο κόσμο! Τα μαγευτικά νησιά μας και οι πελώριες παραλίες με τα καταγάλανα νερά, έχουν πολλάκις διακριθεί στο εξωτερικό.
Για μια ακόμη φορά λοιπόν, ένα νησί της Ελλάδας και συγκεκριμένα η Κρήτη, ξεχώρισε σε διεθνές επίπεδο. Δύο παραλίες του νησιού βρέθηκαν στη λίστα με τις 20 καλύτερες στο κόσμο! Πρόκειται για τις Ελαφονήσι και Μπάλο που βρίσκονται στα Χανιά και αποτελούν κάθε χρόνο πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες!
Η σύνταξη της μαγευτικής αυτής 20άδας έγινε από το Καναδικό ταξιδιωτικό πρακτορείο travelversed.com.
Για το Ελαφονήσι που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, οι συντάκτες γράφουν: «Η παραλία Ελαφονήσι βρίσκεται στο ομώνυμο μικρό νησί που είναι πολύ κοντά στην ακτή της Κρήτης και όποιος θέλει μπορεί να φτάσει εκεί περπατώντας στα ρηχά νερά που το ξεχωρίζει από την Κρήτη. Σε μερικά σημεία, η παραλία μοιάζει να έχει ροζ άμμο, ένας μοναδικός χρωματισμός που δημιουργε��ται από χιλιάδες σπασμένα κοχύλια».

(Ελαφονήσι)
ητρητρητρητρη.jpg
Ο δε Μπάλος βρίσκεται στην 9η θέση. Για την ιδιαίτερη αυτή παραλία, η καναδική ιστοσελίδα σχολιάζει «Το ωραίο σε αυτή την παραλία είναι η πολύχρωμη λιμνοθάλασσα. Βρίσκεται κοντά στην Κίσαμο στην Κρήτη».

ρεγρεγρεγς.jpg

(Μπάλος)
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top