ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Μετανάστρια από το Καμερούν γέννησε δίδυμα μέσα σε βάρκα στο Αγαθονήσι!

Μεταφέρθηκε με σούπερ πούμα στην Αθήνα

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Μετανάστρια από το Καμερούν γέννησε δίδυμα μέσα σε βάρκα στο Αγαθονήσι!

​Συγκίνηση προκάλεσε η διάσωση μιας μητέρας από το Καμερούν που γέννησε τα δίδυμα αγοράκια της μέσα σε βάρκα και μεταφέρθηκε στην Αθήνα από το Αγαθονήσι με σούπερ πούμα.

Η γυναίκα έφερε στον κόσμο δυο υγιέστατα αγοράκια μέσα σε μια βάρκα που εντοπίστηκε από τους λιμενικούς σε βραχώδη περιοχή στο Αγαθονήσι. Οι άνδρες της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφεραν αυτή, τα παιδιά και τον άνδρα της με ελικόπτερο στην Αθήνα.

Η περιπέτεια της γυναίκας από το Καμερούν άγγιξε μια άλλη μητέρα, που την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο για να της προσφέρει ρούχα για εκείνη και τα μωρά της.
Την ίδια ώρα, οι δήμαρχοι δυο ακριτικών νησιών, της Γαύδου και της Τήλου που έχουν δεχθεί και περιθάλψει με ανθρωπιά, εκατοντάδες μετανάστες, θέλουν να βοηθήσουν όπως είπαν στο STAR, όμως οι δυσκολίες είναι τεράστιες.
«Είχαμε την τελευταία μέρα έλλειψη από νερό και σε ομάδες μοιραστήκαμε το ίδιο μπουκάλι νερό» είπε η δήμαρχος Γαύδου, κ. Ευαγγελία Καλλίνικου και πρόσθεσε:
«Δεν μπορούμε ούτε να τους αφήνουμε στο λιμάνι και να γίνονται θέαμα, λες και είναι αξιοθέατο, ούτε θα είναι η καλύτερη εικόνα για το νησί , να τους έχουμε πεταμένους, αραδιασμένους στο λιμάνι».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top