Ρόδος: ΕΝΟΧΟΙ η 37χρονη και ο 26χρονος σύντροφος της για τη δολοφονία του συζύγου της

Τον έβαλε να τον σκοτώσει για να ζήσουν τον παράφορο έρωτα τους

Ρόδος: ΕΝΟΧΟΙ η 37χρονη και ο 26χρονος σύντροφος της για τη δολοφονία του συζύγου της

Έπεσε η αυλαία σε μια πολύκροτη δίκη που είχε συγκλονίσει τη Ρόδο, τον Οκτώβριο του 2000. Μια 37χρονη τότε γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών έζησε έναν παράφορο έρωτα μ’ έναν κατά 11 χρόνια νεότερό της λοχία και σύμφωνα με την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου, η γυναίκα συνεργάστηκε με τον εραστή της και τον έβαλε να σκοτώσει τον άντρα της.

Η γυναίκα κρίθηκε ένοχη ως ηθική αυτουργός της στυγερής δολοφονίας του 53χρονου αστυνομικού και πατέρα των τριών παιδιών της. Ο 26χρονος τότε σύντροφος της 37χρονης καταδικάστηκε τότε ως φυσικός αυτουργός του εγκλήματος. Ο λοχίας πήρε την καραμπίνα, επικαλούμενος ότι θα πήγαινε για κυνήγι, συνάντησε σε κάποιο αγρόκτημα το θύμα και τον πυροβόλησε πισώπλατα.

Ωστόσο, η οικογένεια της, ο γιος της και η μητέρα της δηλώνουν πως η γυναίκα είναι άδικα μέσα στη φυλακή, αφού δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για την ενοχή της, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους.

ΔΕΙΤΕ στο βίντεο το ιστορικό του θυελλώδους έρωτα τους και της τραγικής κατάληξης του συζύγου, καθώς και τι είπε στην απολογία του ο δράστης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top