Καταγγελίες για ξυλοδαρμό φίλων του Φύσσα που είναι μάρτυρες στη δίκη από χρυσαυγίτες

Επίθεση δέχθηκε οδηγός μηχανής-ΦΩΤΟ-Πρώτη ανάρτηση: 20/04/2015 11:13

Καταγγελίες για ξυλοδαρμό φίλων του Φύσσα που είναι μάρτυρες στη δίκη από χρυσαυγίτες

​Αναστάτωση επικράτησε πριν λίγη ώρα στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου πραγματοποιείται από το πρωί της Δευτέρας, η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ειδικότερα από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, κάποιοι φίλοι του Παύλου Φύσσα, οι οποίοι είναι και μάρτυρες στην πολύκροτη δίκη, κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από χρυσαυγίτες!

Μάλιστα, ο ένας από αυτούς μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με τραύματα στο στήθος και τα πόδια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, μια ομάδα αγνώστων επιτίθεται και τραμπουκίζει όποιον επιχειρεί να μπει στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου είχε προγραμματιστεί η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως άτομα ντυμένα στα μαύρα, φορώντας «κοκάλινα» γάντια και κρατώντας κοντάρια και ελληνικές σημαίες επιτέθηκαν στους νεαρούς, λίγο πριν μπουν μέσα για να καταθέσουν στην δίκη!

Οι μάρτυρες, όταν τους είδαν άρχισαν να τρέχουν και κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να γλιτώσουν, επειδή είχε λαϊκή αγορά και μπόρεσαν να χαθούν μέσα στον κόσμο.

Να σημειωθεί ότι τελικά η δίκη διεκόπη για τις 7 Μαΐου, καθώς ο ένας από τους κατηγορούμενους δεν είχε δικηγόρο!

Eπίσης, επίθεση δέχθηκε και οδηγός μηχανής έξω από το δικαστήριο των φυλακών Κορυδαλλού, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από το πρακτορείο Eurokinissi.

2278494.jpg

2278498.jpg
2278496.jpg

2278497.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top