Βίντεο με το κήρυγμα μίσους χρυσαυγίτη κατά αδύναμων και ανάπηρων ανθρώπων

"Έχουμε ακούσει για 50 επιθέσεις χρυσαυγιτών σε άτομα με αναπηρία"

Βίντεο με το κήρυγμα μίσους χρυσαυγίτη κατά αδύναμων και ανάπηρων ανθρώπων

​Βίντεο με τον πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής στη Σαλαμίνα, Μιχάλη Παπαδημητρίου που φαίνεται να καλεί τα μέλη της οργάνωσης να εφαρμόσουν τακτικές του Χίτλερ όπως αυτή της ευγονικής δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής.

Σύμφωνα με την εν λόγω τακτική, τα μέλη της Χρυσής Αυγής καλούνται να καθαρίσουν τη φυλή από τους αδύναμους και τους ανάπηρους, ό,τι δηλαδή έκαναν οι ν��ζί.

Η ομιλία που στάζει μίσος, γίνεται τον Φλεβάρη του 2013. Το βίντεο, αποκαλύπτει τις πραγματικές θέσεις των μελών της Χρυσής Αυγής, λίγως ώρες πριν ξεκινήσει η δίκη των 69 κατηγορουμένων στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού που κατασκευάστηκε για τις ανάγκες της ακροαματικής διαδικασίας.

Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παπάς, Γιάννης Λαγός Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, και άλλοι 13 πρώην και νυν βουλευτές θα κληθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι εγκληματική οργάνωση και να αντικρούσουν όσα τους καταλογίζονται τόσο από τους δικαστές, όσο και από πρώην συναγωνιστές τους.

"Έχουμε ακούσει για 50 επιθέσεις σε άτομα με αναπηρία"

Την ίδια ώρα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Χρήστος Κωνσταντακόπουλος, εργαζόμενος στο 18ΑΝΩ, αποκαλύπτει ότι "Στα αυτιά μας έχουν φτάσει περισσότερες από 50 επιθέσεις φασιστών της Χρυσής Αυγής σε άτομα με αναπηρία και στους συλλόγους τους. Εμείς έχουμε καταφέρει μα φέρουμε στην επιφάνεια έντεκα από αυτές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η καταστροφική επίθεση στα γραφεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τον Μάιο του 2012, όπου οι "άγνωστοι" αφού κατέστρεψαν ό, τι μπορούσαν ζωγράφισαν σβάστικες και ναζιστικά σύμβολα".

Δείτε το βίντεο με το κήρυγμα μίσους...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top