Αποκλειστικό Star: Ναρκωτικά, πορνεία και κλοπές οργιάζουν στο κέντρο της Αθήνας

Δείτε τις εικόνες ντροπής που κατέγραψε η κάμερα του Star

Ο 16χρονος που βλέπετε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα για το Star, είναι παράνομος μετανάστης στην Ελλάδα και όπως λέει δραπέτευσε από τις φυλακές Βόλου. Σε αυτήν την ηλικία έχει κλέψει, έχει αγοράσει και πουλήσει ναρκωτικά και όπως υποστηρίζει το κάνει για να εξασφαλίσει το φαγητό του.
Δυστυχώς δεν είναι η μοναδική περίπτωση γιατί σε κάποια σημεία κοντά στην Ομόνοια αρκετοί έχουν πέσει θύματα ληστείας.
Στην θέα της κάμερας αυτοί που πωλούν κλεμμένα κινητά εξαφανίζονται πίσω από τις κολώνες και δειγματίζουν εκεί την πραμάτεια τους! Τα ναρκωτικά οργιάζουν στην περιοχή. Οι Έλληνες τοξικομανείς βρίσκουν όπως λένε καλό και φτηνό πράγμα από τους Αφγανούς.
Σε υπόγειο δίπλα σε κομμωτήριο που διατηρεί αλλοδαπός εντοπίσαμε ουσιαστικά ένα παραμάγαζο με κινητά τηλέφωνα, θήκες για κινητά, καθώς και ρολόγια. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης από το Πακιστάν θύμωσε γιατί καταγράψαμε τις εικόνες που βλέπετε με την κάμερα.
Λίγο πιο πέρα από την Ομόνοια βασιλεύει μέρα μεσημέρι η πορνεία. Αλλοδαπές από το Πακιστάν, τη Γεωργία και τη Βουλγαρία πουλάνε το κορμί τους και μάλιστα το...διαφημίζουν! Όσο για τους προστάτες αυτοί είναι… διακριτικοί.
Οι Σύροι, οι Σουδανοί και όσοι έρχονται παράνομα στην χώρα μας όπως μάθαμε επικοινωνούν με αυτούς τους μετανάστες που παραβατούν σε καθημερινή βάση. Οι τελευταίοι τους εκμεταλλεύονται ή τους απειλούν και στην συνέχεια κάποιους από αυτούς τους εντάσσουν στις συμμορίες τους.
Η κατάσταση με τις ληστείες, τις κρυφές αποθήκες με τα είδη παραεμπορίου, τις απανωτές ληστείες και διαρρήξεις στα περίπτερα, από αλλοδαπούς που έχουν κατακλύσει την Αθήνα τουλάχιστον με βάση τα προηγούμενα ρεπορτάζ που κάναμε έχει επιδεινωθεί τον τελευταίο καιρό και δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά και οι κάτοικοι που αγωνιούν.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top