ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΛΙΟΣ: καλός ο καιρός σήμερα-Ανεβαίνει η θερμοκρασία!

ΔΕΙΤΕ αναλυτικά την πρόγνωση

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΛΙΟΣ: καλός ο καιρός σήμερα-Ανεβα��νει η θερμοκρασία!

​Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε για σήμερα!

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 5 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 5 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στα νοτιότερα και νοτιοανατολικά πελάγη θα επικρατήσουν ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Στην Αττική

Καλό καιρό με περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, θα έχουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και μετά το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Στην Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top