ΓΙΝΑΜΕ ΘΕΑΜΑ: Τουρίστες φωτογραφίζονται με τα πανό της κατάληψης στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ

Τι λέει ο γενικός γραμματέας των διοικητικών υπαλλήλων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

ΓΙΝΑΜΕ ΘΕΑΜΑ: Τουρίστες φωτογραφίζονται με τα πανό της κατάληψης στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ

Αξιοθέατο έγινε η υπό κατάληψη πρυτανεία στα Προπύλαια για τους τουρίστες που περιηγήθηκαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας.

Οι ίδιοι δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν με τα πανό της κατάληψης αλλά και να έρθουν σε συζήτηση με τους αντιεξουσιαστές που βρίσκονται στο κτίριο.

Ο κ. Σακάτος, γενικός γραμματέας των διοικητικών υπαλλήλων του ΕΚΠΑ μίλησε για το βίντεο που δημοσιοποίησαν χθες οι αντιεξουσιαστές από το εσωτερικό της πρυτανείας, λέγοντας πως οι εικόνες φέρονται να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Οι διαδηλωτές αλληλεγγύης έχουν προστατέψει και σεβαστεί το ιστορικό κτίριο. Ζημιές δεν έχουν αναφερθεί και νομίζω ότι η εικόνα από το βίντεο το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα δικαιώνει την άποψη αυτή» δηλώνει ο κ Σακάτος και επισημαίνει:

«Στο κεντρικό κτίριο των Προπυλαίων στεγάζονται διοικητικές υπηρεσίες, που έχουν να κάνουν περισσότερο με τις επαφές του Πανεπιστημίου με το εξωτερικό. Στεγάζεται η γραμματεία της Συγκλήτου […] Το πρόβλημα που δημιουργείται είναι στις πανεπιστημιακές ανταλλαγές, στα προγράμματα Erasmus, των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top