Αυτόπτης μάρτυρας αλλάζει τα δεδομένα του περιστατικού με την Κωνσταντοπούλου στο βενζινάδικο!

«Δεν βγήκε από το αυτοκίνητο της. Δεν μίλησε προς τον υπάλληλο. Δεν απείλησε κανέναν»

​Σχεδόν μία μέρα μετά την καταγγελία της Βάλιας Παναγιωτίδου στο facebook, που πήρε μεγάλες διαστάσεις, και σύμφωνα με την οποία η Πρόεδρος της Βουλής απείλησε υπάλληλο σε βενζινάδικο της Αιδηψού ότι θα τον απολύσει επειδή δεν ��ης άλλαζε λάστιχο, σήμερα ένας νέος αυτόπτης μάρτυρας έρχεται να «αλλάξει» τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις διασταυρωμένες και έγκυρες πληροφορίες που επικαλείται το ertopen.com, μια άλλη εκδοχή του περιστατικού βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αυτόπτης μάρτυρας παρουσιάζει τη δική του αλήθεια, περιγράφοντας καρέ-καρέ το περιστατικό στο βενζινάδικο και δίνοντας δίκιο στην Ζωή Κωνσταντοπούλου.

O αυτόπτης μάρτυρας, πρώην αστυνομικός που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο πρατήριο για να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητο του με την σύζυγό του και το γιο τους, ο Βαγγέλης Βενετής, μίλησε στο ertopen.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν είδε τον υπάλληλο σε έξαλλη κατάσταση, παρενέβη και τον κάλεσε να ηρεμήσει. «Γιατί της μιλάς έτσι;» ρώτησε ο Βαγγέλης Βενετής, ο οποίος έβλεπε μια γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο, χωρίς αρχικά να έχει συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία δεν γνώριζε καν προσωπικά.

Πλησιάζοντας διαπίστωσε ότι μέσα στο όχημα βρισκόταν η πρόεδρος της Βουλής. Τότε, ο Β. Βενετής απευθύνθηκε για δεύτερη φορά στον υπάλληλο και τον κάλεσε να σταματήσει να φωνάζει, λέγοντας: «Είναι η πρόεδρος της Βουλής, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις». Τότε ακριβώς ήταν που ο υπάλληλος ξέφυγε από κάθε μέτρο.

«Αυτή είναι. Καλά της τα λέει ο Γιακουμάτος. Και στη συνέχεια απευθυνόμενος στην κ. Κωνσταντοπούλου άρχισε να βρίζει το σύζυγο και την οικογένεια της», άρχισε να φωνάζει και πλέον να κινείται και απειλητικά προς το όχημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου. «Χρειάστηκε να παρέμβω και να τον συγκρατήσω τρεις φορές», δήλωσε ο Β. Βενετής. Όταν τον ρωτήσαμε αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου προκάλεσε κάποιο επεισόδιο ή επιτέθηκε φραστικά στον υπάλληλο του πρατηρίου ή τον απείλησε με οποιονδήποτε τρόπο, ανέφερε: «Δεν βγήκε από το αυτοκίνητο της. Δεν μίλησε προς τον υπάλληλο. Δεν απείλησε κανέναν».

Επίσης ο Β. Βενετής, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ήταν αυτός που εντόπισε πρώτος και δυο γυναίκες που βρίσκονταν τυχαία στο πρατήριο και κατέγραψαν εικόνες και βίντεο από το περιστατικό. Ο ίδιος πλησίασε τις γυναίκες και, όπως είπε, τους ανέφερε: «Αυτό που κάνετε είναι παράνομο».
Ο ίδιος επίσης θέλησε, όπως είπε, να καλέσει την αστυνομία. Προς τις δυο γυναίκες κατευθύνθηκε τελικά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, βγαίνοντας από το αυτοκίνητό της. Σύμφωνα με τον κ. Β. Βενετή, τους είπε σε ήρεμο τόνο: «Αυτό που κάνετε απαγορεύεται. Σας παρακαλώ να διαγράψατε τις φωτογραφίες που πήρατε χωρίς συναίνεση». Οι δυο γυναίκες έσβησαν το υλικό και δεν υπήρξε καμιά περαιτέρω αντίδραση. Μάλιστα ο ίδιος ρώτησε την κ. Κωνσταντοπούλου αν ήθελε να κληθεί η αστυνομία και εκείνη απάντησε ότι δεν χρειάζεται και ότι το περιστατικό είναι λήξαν.
Πριν την λογομαχία με τον υπάλληλο, η Πρόεδρος της Βουλής, την Δευτέρα του Πάσχα, και ενώ είχε ήδη προϋπάρξει η αλλαγή του ελαστικού, πήγε δεύτερη φορά στο ίδιο βενζινάδικο, αφού ήταν το μοναδικό κοντινό πρατήριο που λειτουργούσε σε μέρα αργίας, και ζήτησε από τον υπάλληλο να της βάλει αέρα στο αλλαγμένο λάστιχο και, αν μπορεί, να ελέγξει την πίεση και στα υπόλοιπα ελαστικά. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των ελαστικών, η κ. Κωνσταντοπούλου παρέμεινε μέσα στο όχημα της. Όταν επιχείρησε να φύγει από το πρατήριο, διαπίστωσε ότι τα ελαστικά του αυτοκινήτου χάνουν αέρα. Ακινητοποίησε το όχημα της και ζήτησε από τον ��πάλληλο, «αν μπορεί» να τα ελέγξει ξανά. Τότε ο υπάλληλος του πρατηρίου, χωρίς καμιά άλλη αιτία, σε έντονο ύφος άρχισε να φωνάζει επαναλαμβάνοντας τη φράση: «Δεν είμαστε βουλκα��ιζατέρ». Μάλιστα σταδιακά ύψωσε τον τόνο της φωνής του και διάνθισε το λόγο του με κοσμητικά επίθετα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καταγγέλλουσα του περιστατικού με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν υπάρχει πολιτικό κίνητρο»
Συνεχίζεται το σούσουρο με την Κωνσταντοπούλου και το λάστιχο:Όλοι μιλούν εκτός απ'την Πρόεδρο!
Σε αυτό το βενζινάδικο φέρεται να έγινε το επεισόδιο με την Κωνσταντοπούλου
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top