Σε αυτό το βενζινάδικο φέρεται να έγινε το επεισόδιο με την Κωνσταντοπούλου

ΔΕΙΤΕ το βίντεο-Τι λέει η κοπέλα που έκανε την καταγγελία

Σε αυτό το βενζινάδικο φέρεται να έγινε το επεισόδιο με την Κωνσταντοπούλου

​Σάλο έχει προκαλέσει το επεισόδιο με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον υπάλληλο ενός βενζινάδικου πριν την Αιδηψό. Η πρόεδρος της Βουλής φέρεται ότι ζητούσε επίμονα να της αλλάξει το λάστιχο, ότι εξοργίστηκε επειδή της αρνήθηκε και τον απειλούσε.

Δυο κοπέλες τράβηξαν βίντεο την διαμάχη στα κινητά τους αλλά όπως καταγγέλλουν, αναγκάστηκαν να τα σβήσουν μετά από απειλές της προέδρου της Βουλής.

«Ακριβώς μπροστά μου ήταν ένα γαλάζιο αυτοκίνητο, ένας "σκαραβαίος", και είδα μια κυρία και δύο άνδρες να φωνάζουν δυνατά. Ο ένας άντρας φαινόταν ότι ήταν υπάλληλος βενζινάδικου από τη στολή που φορούσε. Και οι τρεις φώναζαν υπερβολικά δυνατά. Από τη φωνή κατάλαβα αμέσως ότι η γυναίκα ήταν η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, και σήκωσα το κινητό να τραβήξω τη σκηνή. Εκείνη την ώρα η κυρία Κωνσταντοπούλου έλεγε στον υπάλληλο "δεν με εξυπηρέτησες, δώσε μου τα στοιχεία σου, θα πάρω το αφεντικό σου" και εκείνος απαντούσε "τι τα θέλεις; Δεν κρύβομαι. Δεν ντρέπεσαι να μου ζητάς τα στοιχεία μου να πάρεις το αφεντικό μου;» είπε η κοπέλα που ήταν παρούσα στο συμβάν.

«Η φίλη μου που ήταν στο αυτοκίνητο τραβούσε βίντεο, εγώ μπήκα μέσα στο κατάστημα και είδα την κυρία Κωνσταντοπούλου να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου μου και να απαιτεί από τη φίλη μου να σβήσει το βίντεο. Εκείνη τρόμαξε και το διέγραψε. Η κ. Κωνσταντοπούλου, της πήρε το κινητό από τα χέρια για να δει αν έχει άλλο υλικό ή αν είναι οριστική η διαγραφή και της το επέστρεψε. Κατόπιν κατευθύνθηκε στο κατάστημα και άρχισε να μου φωνάζει να διαγράψω και εγώ το βίντεο και ότι ήταν παράνομο. Ήταν τρομερά απειλητική. Εντάξει, δεν έχω και το κατάλληλο ύψος να σταθώ απέναντί της και φώναζε πάρα πολύ. Ανοίγω το κινητό μου, βλέπει ότι έχω μια φωτογραφία, τη διαγράφω. "Είναι απαράδεκτος ο τρόπος σας" της είπα. "Εσείς είστε απαράδεκτη, που τραβάτε βίντεο και είστε τυχερή που το διαγράψατε" απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και έφυγε».

Μέχρι στιγμής πάντως, η κ. Κωνσταντοπούλου δεν έχει απαντήσει στις καταγγελίες αυτές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top