ΕΞΩ από το ΕΚΠΑ τα ΜΑΤ: οι καταληψίες θα κάνουν μοτοπορεία αλληλεγγύης των απεργών πείνας

Το κτίριο παραμένει υπό κατάληψη για 16η μέρα

ΕΞΩ από το ΕΚΠΑ τα ΜΑΤ: οι καταληψίες θα κάνουν μοτοπορεία αλληλεγγύης των απεργών πείνας

​Έξω από το κτίριο της πρυτανείας του ΕΚΠΑ, το οποίο παραμένει υπό κατάληψη για 16η μέρα, βρίσκονται παρατεταγμένες οι δυνάμεις των ΜΑΤ!

2275701.jpg
Την τελευταία ώρα έχουν φτάσει στο σημείο και ένστολοι με μοτοσυκλέτες, τις οποίες έχουν σταθμεύσει πάνω στο πεζοδρόμιο.

2275700.jpg
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προγραμματιστεί από τους καταληψίε�� μοτοπορεία αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας, που θα ξεκινούσε στην κατειλημμένη Πρυτανεία στις 17:00 το απόγευμα. Όμως η ώρα άλλαξε και η μοτοπορεία προγραμματίστηκε για τις 19:00.

2275690.jpg
Εν τω μεταξύ στην έκκληση που απηύθηναν οι πρυτανικές Αρχές του ΕΚΠΑ να εκκενωθεί η πρυτανεία του ιδρύματος, συμπαρίσταται η σύνοδος των Πρυτάνεων και ζητεί από την κυβέρνηση να προβεί σε όλες εκείνες τις ενέργειες που είναι απαραίτητες για να λειτουργήσει γρήγορα και απρόσκοπτα το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

«Η Σύνοδος των Πρυτάνεων διεκδικεί τη στήριξη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων για την προστασία της λειτουργίας του δημόσιου πανεπιστημίου. Η Πολιτεία την οφείλει στους φοιτητές και σε όλους τους πολίτες της χώρας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top