Βροχές και καταιγίδες για την Τρίτη του Πάσχα

ΔΕΙΤΕ αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού-Πρώτη ανάρτηση: 14/04/2015, 00:00

Βροχές και καταιγίδες για την Τρίτη του Πάσχα

​Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας παροδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη του Πάσχα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 7 έως 22 στη Βόρεια Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 7 έως 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 26 στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο και από 9 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ, αλλά σταδιακά στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους μέτριους έως ισχυρούς, ενισχυόμενοι μέχρι το βράδυ κατά τόπους σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις, 7 με 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Στην Αττική

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με αυξημένη πιθανότητα παροδικής βροχής ή καταιγίδας, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Στην Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με μικρή πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί, ενισχυόμενοι μετά το μεσημέρι σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top