Τρίτωσε το κακό στη Μεσσηνία: Νέοι ακρωτηριασμοί κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού σαϊτοπόλεμου

Και οι δύο υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο της Καλαμάτας

Τρίτωσε το κακό στη Μεσσηνία: Νέοι ακρωτηριασμοί κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού σαϊτοπόλεμου
Τρίτο αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην Καλαμάτα, και συγκεκριμένα στο Δήμο Μεσσήνης, την Κυριακή του Πάσχα, κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού σαϊτοπόλεμου.

Δύο άνδρες έχουν υποστεί ακρωτηριασμούς στα χέρια τους και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα 61 και 62 ετών και μάλιστα ο ένας εξ αυτών φαίνεται πως έχει χάσει το ένα του χέρι, ενώ ο άλλος φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι και την κοιλιακή χώρα.

Κάτοικοι της περιοχής λένε πως αυτός που έχασε το χέρι του είχε επάνω του ένα αυτοσχέδιο βαρελότο που μέσα είχε δυναμίτη.

Το βαρελότο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πυροδοτήθηκε με αποτέλεσμα να του κόψει το χέρι.

Και οι δύο υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Πρόκειται για ένα ακόμα θλιβερό περιστατικό μέσα σε τρεις ημέρες, καθώς τη Μεγάλη Παρασκευή σε τραγωδία κατέληξε το παιχνίδι δύο νέων ανθρώπων στην Άνω Άμφεια Θουρίας, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα κι έχασαν την ζωή τους από ηλεκτροπληξία, όταν πέταξαν κροτίδα σε καλώδια της ΔΕΗ.

Λίγες ώρες αργότερα, τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγο μετά την Ανάσταση, 25χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας. Ο νεαρός ο οποίος διακομίστηκε στην Αθήνα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Άγιος Σάββας, υπεβλήθη σε επέμβαση και οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν και τα δύο του χέρια, ενώ ο άτυχος νέος έχασε και την όραση του.

Ένας φίλος του που ήταν μαζί του, επίσης 25 ε��ών, τραυματίστηκε ελαφρά στο αριστερό του χέρι.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top