895.000 ελβετικά φράγκα κατατέθηκαν σε λογαριασμό της Βίκυς Σταμάτη

Νέες περιπέτειες για την σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου

Την ώρα που η Βίκυ Σταμάτη βρίσκεται αντιμέτωπη με τις Αρχές για την απόδραση της από το Δρομοκαϊτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, στοιχεία για εμβάσματα σε λογαριασμούς στην τράπεζα UBS στη Γενεύη βρίσκονται στα χέρια των ελβετικών αρχών.

Τα ποσά που φτάνουν τα 895.000 ελβετικά φράγκα, κατατέθηκαν σε λογαριασμό της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου- σε χρονικό διάστημα πέραν αυτού που ��χει ερευνήσει η ελληνική δικαιοσύνη- και την καθιστούν δυνητικά ύποπτη για τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων.

Πρόκειται για κινήσεις στον λογαριασμό της UBS το διάστημα μεταξύ Ιουλίου 2005 και Δεκεμβρίου 2006, και όχι το διάστημα μεταξύ 2001 και 2003, οπότε και εντοπίζεται από τις ελληνικές αρχές η κίνηση τριών εμβασμάτων ύψους 40.000 ελβετικών φράγκων το καθένα.

Για τα τρία αυτά εμβάσματα, η Βίκυ Σταμάτη είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε πολυετή κάθειρξη.

«Είναι αδύνατον να έχουν κατατεθεί σε αυτό το χρονικό διάστημα (2005-2006) αυτά τα χρήματα. Η ασφαλιστική εταιρεία που έστελνε χρήματα κάθε χρόνο στην σύζυγό μου έτυχε από λάθος να στείλει χρήματα μέσω του λογαριασμού του Ζήγρα, το επόμενο έτος διορθώθηκε» είναι η εξήγηση που έδωσε στις ελβετικές αρχές ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Το στοιχείο που αφήνει άφωνους ακόμη και τους έμπειρους σε ανάλογες υποθέσεις είναι το γεγονός ότι κατατίθενται 500.000 ελβετικά φράγκα στον λογαριασμό της ασφαλιστικής εταιρείας για το συμβόλαιο ζωής που είναι στο όνομα το Ζήγρα με επιταγή που εκδίδεται απευθείας από την Bluebell S.A.

Τα χρήματα αυτά σιγά-σιγά, σύμφωνα με τα στοιχεία των ερευνών, περνούν στον λογαριασμό της Β. Σταμάτη, για να πληρωθεί μία ασφάλειά της.

Σχετικά με αυτό ο Άκης Τσοχατζόπουλος είπε: «Δεν το γνωρίζω… Δεν έχ�� καμία σχέση με την Bluebell, ούτε εγώ ούτε η γυναίκα μου. Η εταιρεία είναι του Ζήγρα, δεν έχει σχέση με εμένα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top