ΓΝΩΡΙΣΤΕ τον 44χρονο Θεόδωρο που δεν αφήνει από τα μάτια του την Κριστίν Λαγκάρντ!

Είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και δεν του αρέσουν τα φώτα της δημοσιότητας

ΓΝΩΡΙΣΤΕ τον 44χρονο Θεόδωρο που δεν αφήνει από τα μάτια του την Κριστίν Λαγκάρντ!

Την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών έγινε γνωστό ότι ο «φύλακας – άγγελος» της Κριστίν Λαγκάρντ είναι Έλληνας.

Ο Θεόδωρος ή Τεντ όπως τον αποκαλεί η ίδια δεν βρέθηκε τυχαία επικεφαλής της φρουράς της Λαγκάρντ, η οποία σύμφωνα με το «Forbes» βρίσκεται στην πέμπτη θέση της λίστας των γυναικών με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

α111.jpg

Δεν οφείλεται μόνο στο εντυπωσιακό βιογραφικό του αλλά και στο ήθος του, για το οποίο όλοι όσοι των γνωρίζουν μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, που δεν του αρέσουν καθόλου τα φώτα της δημοσιότητας, μολονότι και στο παρελθόν είχε πολλές ευκαιρίες να βρεθεί στο προσκήνιο. Ακόμα και όταν ήταν ο προσωπικός σωματοφύλακας των Αμερικανών πρεσβευτών στην Ελλάδα και είχε πρόσβαση στα μεγάλα «σαλόνια», δίπλα σε VIP, ποτέ δεν επέδειξε αλαζονική συμπεριφορά ή έπαρση για την ομολογουμένως καθόλου βαρετή καθημερινότητα του. Αντιθέτως, ήταν πάντα προσιτός και αγαπητός στους συναδέλφους του και παρέμενε πάντα προσηλωμένος στη δουλειά του.

Ο Θεόδωρος μέχρι και πριν από 2 χρόνια ζούσε και εργαζόταν στην Ελλάδα. Υπηρετούσε επί 20 έτη στην αστυνομία ,τοποθετημένος στα ΕΚΑΜ. Την τελευταία δεκαετία είχε αποσπαστεί στην αμερικανική πρεσβεία και αρχικά του ανατέθηκαν καθήκοντα φρουράς του τότε πρέσβη Τόμας Μίλερ. Ωστόσο λίγο αργότερα κατάφερε να γίνει ο προσωπικός σωματοφύλακας του πρέσβη.

Άξιος εμπιστοσύνης ο Θοδωρής παρέμεινε στην θέση του και με τον νέο «ένοικο» της Αμερικάνικης πρεσβείας Ντάνιελ Σπέκχαρντ. Στα 12 χρόνια της θητείας του στην πρεσβεία γνώρισε και την γυναίκα της ζωής του. Μια Αμερικανίδα υπάλληλο της πρεσβείας για χάρη της οποίας έφυγε από τα πάτρια εδάφη και την ακολούθησε στην Αμερική.

Στην Ουάσινγκτον πλέον ο Θεοδωρής κέρδισε πλέον πολύ γρήγορα την εμπιστοσύνη της διευθύντριας του Νομισματικού Ταμείου και έφτασε να γίνει ο άνθρωπος-σκιά της φτάνοντας πιο κοντά από οποιονδήποτε άλ��ον Έλληνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top