Πετούν αυγά και ντομάτες σε οδηγούς λεωφορείων στο Κρυονέρι Αττικής

Οι δράστες αυτών των επιθέσεων τις θεωρούν... έθιμο.

Πετούν αυγά και ντομάτες σε οδηγούς λεωφορείων στο Κρυονέρι Αττικής
Χωρίς λεωφορεία έμειναν όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα οι κάτοικοι στο Κρυονέρι Αττικής καθώς άγνωστοι πετούσαν αυγά και ντομάτες στους οδηγούς τους την ώρα της διαδρομής θέτωντας σε κίνδυνο αυτούς και τους επιβάτες. Μάλιστα οι δράστες αυτών των επιθέσεων τις θεωρούν... έθιμο.

Αυγά, ντομάτες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε πετούσαν αγνωστοι όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα στους οδηγούς λεωφορείων της γραμμής Ζηρίνειο Κρυονέρι. Μια επίθεση που οι δράστες την θεωρούν...εθιμο των ημερών.

Οι οδηγοί για να αποφύγουν τα χειρότερα αποφάσισαν να κάνουν τέρμα στον Άγιο Στέφανο και να μην πηγαίνουν στο Κρυονέρι. Ετσι οι αγνωστοι δραστες με αυτό τον τρόπο αφησαν τους κατοικους της περιοχης χωρίς συγκοινωνία.

Η δημοτική αρχή έχει καταγγείλει το γεγονός στην αστυνομία σε μια προσπάθεια να βρεθει μια λύση αλλά οι δράστες εξαφανίζονται αμέσως μετά από κάθε επίθεση.

Τέτοια περιστατικά με επιθέσεις έχουν καταγγείλει και στο παρελθον εργαζόμενοι στα λεωφορεία οι οποιοι πλεον περιγρλαφουν την καθε τους ημέρα στο τιμόνι σαν μεροκάματο του τρόμου. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top