Παρέα των Κρητικών: «Οι μ@λ@κες πάνε να μας φορτώσουν την αυτοκτονία του Γιακουμάκη»

Οι καυτοί διάλογοι των «σκληρών της Κρήτης»-Τι έλεγαν στο τηλέφωνο όλο αυτό το διάστημα

​Τις συγκλονιστικές συνομιλίες των «σκληρών της Κρήτης» κατέγραψαν κοριοί της ΕΛΑΣ, το διάστημα που όλη η Ε λλάδα έψαχνε να βρει τι έχει συμβεί με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Στις τηλεφωνικές συζητήσεις που καταγράφηκαν, οι έξι σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων που φέρονται να πρωτοστατούσαν στο bullying κατά του 20χρονου φοιτητή, ακούγονται να λένε μεταξύ άλλων:

«Οι μ@λ@κες πάνε να μας φορτώσουν την αυτοκτονία του Βαγγέλη», «εμείς τι φταίμε, μας μπλέκουν άδικα», «ακούνε όλες τις διαδόσεις του κόσμου», «γιατί τα φορτώνουν όλα σ’ εμάς;», «δεν κάναμε τίποτα, μόνο πλάκα», «εμείς τον ψάχναμε και τώρα μας κατηγορούν», «παίζαμε με τον Βαγγέλη και μας βγάζουν τραμπούκους», είναι μερικές από τις εκατοντάδες φράσεις που καταγράφηκαν.

Να σημειώσουμε ότι από τη πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη (ο οποίος έβαλε τέρμα στην ζωή του με τραγικό τρόπο), τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπέβαλαν αίτημα άρσης απορρήτου στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος τους έδωσε την έγκριση και έτσι έγιναν οι επισυνδέσεις των τηλεφωνικών αριθμών των έξι σπουδαστών.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ:

Τα άτομα που χειρίζοντας τους κοριούς, έστελναν τα δεκάδες CDs στους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Οι εν λόγω συνομιλίες όλες αυτές τις ημέρες απομαγνητοφωνούνται από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ώστε το υλικό να συμπληρωθεί στην ογκώδη δικογραφία.

Όπως αναφέρουν οι αρμόδι��ι αξιωματικοί, από τις τηλεφωνικές συνομιλίες δεν προκύπτουν προς το παρόν ύποπτες αναφορές, που θα μπορούσαν να αναδεικνύουν προσπάθειες συγκάλυψης εγκληματικής ενέργειας ή συμφωνίας κοινών θέσεων χειρισμού της υπόθεσης.

Κοριοί μπήκαν στα τηλέφωνα νεαρών που είχαν φοιτήσει στην Γαλακτοκομική Σχολή τον προηγούμενο χρόνο, ανάμεσα στους οποίους και ο φαντάρος, που φέρεται να είχε αρχηγικό ρόλο στην παρέα των «σκληρών». Παράλληλα επισυνδέσεις έγιναν και στα τηλέφωνα νεαρών από την νέα φοιτητική περίοδο.

Το εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση, είναι πως όλοι οι παραπάνω νεαροί είχαν συνομιλίες μεταξύ τους την περίοδο καταγραφής αυτών των συνομιλιών.

Μετά το Πάσχα, αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από τους έξι ��υμφοιτητές του Βαγγέλη, από τους γονείς, την αδερφή, τον αδερφό του και την κοπέλα με την οποία ο σπουδαστής επιθυμούσε να συνάψει ερωτική σχέση.

Ο καθηγητής Ιατροδικαστικής, κ. Θεόδωρος Βουγιουκλάκης αναμένεται επίσης μετά το Πάσχα, να λάβει το σύνολο των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων και να ολοκληρώσει την έκθεσή του προκειμένου και αυτή να συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top