Το δραματικό μήνυμα του 35χρονου λιμενικού στη σύζυγό του λίγο πριν το έγκλημα πάθους

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Σαλαμίνας

Το δραματικό μήνυμα του 35χρονου λιμενικού στη σύζυγό του λίγο πριν το έγκλημα πάθους

​«Εγώ δεν σου αξίζω, εύχομαι στη ζωή σου να βρεις κάτι καλύτερο» φέρεται σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να έγραψε σε sms προς τη γυναίκα του ο 35χρονος λιμενικός, που αφαίρεσε τη ζωή της 44χρονης ερωμένης του και μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όπως σας έχουμε γράψει και σε άλλες αναρτήσεις, το ζευγάρι διατηρούσε δεσμό τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ και οι δύο ήταν παντρεμένοι.

Η 44χρονη φέρεται να πήγε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, να συναντήσει τον 35χρονο εραστή της για να του ζητήσει να χωρίσουν, καθώς ο σύζυγός της το είχε αντιληφθεί και της είχε ζητήσει να τελειώσει την παράνομη σχέση τους για χάρη των ανήλικων παιδιών τους.

Τότε ο 35χρονος της «έκλεισε ραντεβού θανάτου» καθώς θόλωσε και την πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο και μετά αυτοκτόνησε. Τα άψυχα σώματα τους βρήκε μέσα στο αυτοκίνητο του 35χρονου στο γκαράζ του σπιτιού τους, η σύζυγός του.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, κηδεύτηκε στη Σαλαμίνα το παράνομο ζευγάρι.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος του λιμενικού, η οποία βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας με τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαλαμίνα: Το πάθος του 35χρονου για την 44χρονη του όπλισε το χέρι- Έγκυος η σύζυγος του

Έγκλημα πάθους στη Σαλαμίνα: Δύο παιδιά είχε η 44χρονη που βρέθηκε νεκρή με τον εραστή της

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top