Μόνο στο STAR: Σπείρα ξαφρίζει περίπτερα στην παραλιακή- Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν τουλάχιστον 12 κρούσματα

Μόνο στο STAR: Σπείρα ξαφρίζει περίπτερα στην παραλιακή- Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Θύματα διαρρήξεων αλλά και ληστειών έχουν πέσει πολλοί ιδιοκτήτες περιπτέρων στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου. Στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το STAR και ο Βαγγέλης Γκούμας, θα δείτε με ποιο τρόπο αδειάζουν τα περίπτερα αδιαφορώντας για τις κάμερες ασφαλείας.

Η αδίστακτη συμμορία των περιπτέρων έχει σπείρει τον πανικό στους ιδιοκτήτες τους αφού τα κλέβει και τα πυρπολεί!

«Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε 12 κρούσματα» αναφέρει ιδιοκτήτης.

Όχι μια αλλά δυο φορές μέσα σ’ έναν μήνα, ιδιοκτήτης περιπτέρου έπεσε θύμα διάρρηξης από την συμμορία που έχει ρημάξει τα περίπτερα στα νότια ��ροάστια. Μάλιστα, και τις δυο φορές οι διαρρήκτες αδιαφόρησαν για την ύπαρξη κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και άδειασαν με όλη τους την άνεση, ράφια αλλά και συρτάρια.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο ασφαλείας την πρώτη φορά χρησιμοποιώντας λοστό, σπάνε το ρολό ασφαλείας και στην συνέχεια ο ένας από αυτούς μπαίνει ολόκληρος στο εσωτερικό για να πετάξει τις κούτες με τα τσιγάρα σε αυτούς που περιμένουν έξω.

Μετά από δυο βδομάδες, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, η συμμορία ξαναχτυπά το ίδιο περίπτερο. Ο ένας διαρρήκτης τρυπώνει μέσα στο μικρό παράθυρο, στη συνέχεια προσπαθούν να βγάλουν τα δεύτερα κάγκελα ασφαλείας κι όταν βλέπουν ότι δεν μπορούν, πάνε από το πλαϊνό μέρος το περιπτέρου, όπου και πάλι συναντούν εμπόδιο. Σιδερένια κάγκελα που πάλι προσπαθούν να ξεκολλήσουν.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της όλο το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, στις οποίες απεικονίζονται και τα πρόσωπα των δραστών και ήδη έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τους εντοπίσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top