English Attack: Η πιο πρωτότυπη πλατφόρμα εκμάθησης Αγγλικών αναζητά συνεργάτες!

Μάθετε τα πάντα για την εταιρεία και στείλτε το βιογραφικό σας

English Attack: Η πιο πρωτότυπη πλατφόρμα εκμάθησης Αγγλικών αναζητά συνεργάτες!

​Ενδιαφέρεστε να μάθετε άπταιστα Αγγλικά εύκολα, γρήγορα και μεθοδικά; Θέλετε να τα μιλάτε σαν την μητρική σας γλώσσα με τρόπο ευχάριστο; Η λύση «ακούει» στο όνομα English Attack. Πρόκειται για μία πρωτότυπη μέθοδο διδασκαλίας η οποία μάλιστα γίνεται online! Αναπτύχθηκε από ειδικούς στα πολυμέσα και τα βιντεοπαιχνίδια, σε συνεργασία με ερευνητές των γνωστικών νευροεπισ��ημών και λειτουργεί συμπληρωματικά στο πρόγραμμα που ακολουθεί το σχολείο.

Πώς ακριβώς σας βοηθά; Βλέπετε ταινίες, σειρές, τραγούδια και παιχνίδια μέσα από την πλατφόρμα του English Attack χρησιμοποιώντας κωδικούς. Στα πολλά συν του είναι ότι δεν χρειάζεται καμία εγκατάσταση και είναι συμβατή με laptop, desktop, tablet και smartphones.

Λίγα λόγια για το English Attack

Το English Attack! είναι ήδη διαδεδομένο σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα ξεκίνησε φέτος και προσφέρει μία πρωτοποριακή προσέγγιση στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας. Είναι η μόνη πλατφόρμα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας που δραστηριοποιεί πραγματικά τον χρήστη σε επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σε ένα ενδιαφέρον, διασκεδαστικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο που ανανεώνεται κάθε εβδομάδα με μοναδικά πλεονεκτήματα.
1. Ιδιαίτερα αποτελεσματική παιδαγωγική προσέγγιση
2. Χαμηλότερο κόστος ανά χρήστη σε σύγκριση με άλλες λιγότερο διασκεδαστικές και χρηστικές πλατφόρμες e-learning.
3. 100% online: Γρήγορη και εύκολη χρήση, δεν χρειάζεται εγκατάσταση, δεν χρειάζεται εκπαίδευση.
4. Πολυγλωσσική, προσαρμοσμένη για τον Έλληνα χρήστη
5. Σύγχρονο περιεχόμενο που ανανεώνεται συνεχώς

Οι πωλήσεις της πλατφόρμας πραγματοποιούνται μέσα από την προώθηση κωδικών σε χρήστες.

Οι πελάτες σε πρώτο βαθμό είναι τα Κέντρα ξένων γλωσσών και κατ’ επέκταση οι γονείς των παιδιών που φοιτούν σε αυτά. Θέλουμε ο κάθε χρήστης η αλλιώς ο κάθε μαθητής η καθηγητής που βρίσκεται σε κέντρο ξένων γλωσσών, να έχει τον δικό του προσωπικό κωδικό που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει όπου και αν βρίσκεται για την είσοδό του στην πλατφόρμα.

Τα κέντρα ξένων γλωσσών για να προμηθευτούν από εμάς τους κωδικούς τους θα πρέπει να προβούν σε μαζική αγορά κωδικών από 30 κωδικούς και πάνω. Αλλιώς μπορούν να αγοράσουν τους κωδικούς τους μέσα από την πλατφόρμα επιλέγοντας την κατηγορία ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜHΤΗΣ. Στην συγκεκριμένη κατηγορία υπάρχουν όλες οι τιμές και τα πακέτα για να προπληρώσει την είσοδο του στην πλατφόρμα κάποιος χρήστης αγοράζοντας έναν κωδικό σε διαφορετική τιμή πιο αυξημένη από την τιμή που θα έπαιρνε αν έκανε μαζική αγορά κωδικών από εμάς.

Αυτός είναι και ο δεύτερος τρόπος της πώλησης σε ιδιώτες καθώς αν κάποιος ιδιώτης θέλει να αγοράσει κωδικό για την πλατφόρμα μπορεί να απευθυνθεί στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Οι απαιτήσεις για την πώληση κωδικών του English Attack είναι οι εξής:

1. Χρειάζεται ένας άνθρωπος κοινωνικός και ευχάριστος με τους γύρω του, που να είναι ευπαρουσίαστος και μορφωμένος.
2. Χρειάζεται να ξέρει να μιλά Αγγλικά σε περίπτωση που βρεθεί σε κάποιο κέντρο ξένων γλωσσών και ο ιδιοκτήτης είναι Ξένος ή κάποιο μέλος του Κέντρου Ξένων γλωσσών που θα πρέπει να συνεννοηθεί μαζί του.
3. Θα ήταν καλό να έχει κάποια προϋπηρεσία όσον αφορά πάνω στην πώληση η να έχει δουλέψει στον κλάδο της εκπαίδευσης καθώς θα ήταν έτσι σε θέση να κρίνει και να προτείνει πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά λύσεις στους πελάτες.
4. Θα πρέπει να κατέχει δίπλωμα αυτοκινήτου για να πραγματοποιεί τα ραντεβού του σε όλη την Αθήνα.

Έχετε τα παραπάνω προσόντα και μεράκι για δουλειά; Μην αφήσετε να περάσει ούτε λεπτό. Στείλτε τα βιογραφικά σας στο εξής e-mail cv@newal.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top