Ήρθαν... τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά- Το έστρωσε σε Πάρνηθα και όχι μόνο-ΦΩΤΟ

Ο Άη Βασίλης θα κάνει την εμφάνισή του ωσονούπο

Ήρθαν... τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά- Το έστρωσε σε Πάρνηθα και όχι μόνο-ΦΩΤΟ

​Μην περιμένετε μάταια την Ανάσταση και το σούβλισμα του οβελία. Πιο πιθανό είναι να «σκάσει» μύτη ο Άη Βασίλης ενώ έχετε ανάψει το τζάκι!

Ε, μα με τέτοιο καιρό σήμερα, τι άλλο να φανταστούμε; Χιόνι έπεσε και το έστρωσε ήδη στην Πεντέλη, στην Πάρνηθα, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, στο Διόνυσο, στους Θρακομακεδόνες και στο Βαρνάβα.

2273817.jpg
Για την κίνηση των οχημάτων από το τελεφερίκ μέχρι και το καζίνο είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Χειμωνιάτικος είναι ο καιρός στα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, χιονοπτώσεις και ομίχλη κατά τόπους. Το χιόνι φτάνει τα 40 εκατοστά στη βάση και τα 70 - 80 εκατοστά στην κορυφή στο χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών, τα 10 εκατοστά στο χιονοδρομικό κέντρο Καιμακτσαλάν και τα τέσσερα εκατοστά στο χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού.

2273818.jpg
Αλυσίδες απαιτούνται για τα τελευταία 8 χλμ προς το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγαδιών, τα τελευταία 8 χλμ προς το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού, ενώ ιδιαίτερη προσοχή θέλει ο δρόμος προς το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, καθώς υπάρχει παγετός σε ορισμένα σημεία.

Παράλληλα, θα δυσκολευτούν όσοι αναχωρήσουν για νησιά, αφού στο Αιγαίο θα πνέουν από το μεσημέρι σταδιακά άνεμοι 8 και βαθμιαία τοπικά 9 μποφόρ. Πάντως, μέχρι στιγμής τα δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου εκτελούνται κανονικά, με εξαίρεση το Sea Jet που θα ταξίδευε για Τήνο - Μύκονο - Νάξο - Θήρα, αλλά έμεινε δεμένο στον Πειραιά.

2273814.jpg

2273813.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top