Επανασύνδεση ρεύματος σε 98 νοικοκυριά μέσω της Περιφέρειας Αττικής

Όπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρήστος Καραμάνος

Σε 98 νοικοκυριά, στα οποία είχε διακοπεί το ρεύμα, παρενέβη η Περιφέρεια Αττικής και αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση, δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρήστος Καραμάνος κατά τη διάρκεια του σημερινού Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Όπως είπε στο πλαίσιο της ενημέρωσης για το πρόγραμμα «Ηλεκτρικό Ρεύμα για όλους», έγιναν 325 αιτήσεις.

Από αυτές, σε 98 περιπτώσεις παρενέβη η Περιφέρεια Αττικής, σε εννέα περιπτώσεις δεν παρενέβη διότι υπήρχε διαπιστωμένη ρευματοκλοπή και στις υπόλοιπες δεν υπήρχε διακοπή ρεύματος, αλλά οι καταναλωτές προσήλθαν στην Περιφέρεια με λογαριασμούς διακοπής ρεύματος. Όπως είπε ο κ. Καραμάνος, οι τελευταίες περιπτώσεις μπορεί να ενταχθούν σε καθεστώς προστασίας μέσω της Περιφέρειας Αττικής.

Υπάρχουν 7.000 - 10.000 νοικοκυριά που εκτιμάται ότι έχουν παρατύπως επανασυνδέσει την κομμένη παροχή ρεύματος, είπε ο κ. Καραμάνος προσθέτοντας ότι και αυτά τα νοικοκυριά θα μπορούσαν να ενταχθούν σε καθεστώς προστασίας.

Σε ό,τι αφορά το κόστος των 98 συνδέσεων, ο κ. Καραμάνος είπε ότι το ποσό που έχει δεσμευθεί να πληρώσει η Περιφέρεια Αττικής στη ΔΕΗ για τις επανασυνδέσεις ανέρχεται σε 35.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top