Start up: Mία νέα εφαρμογή που "παίζει" μπάλα-Ποια γήπεδα είναι διαθέσιμα για να παίξετε

Τι σκέφτηκε μια παρέα φίλων

Start up: Mία νέα εφαρμογή που "παίζει" μπάλα-Ποια γήπεδα είναι διαθέσιμα για να παίξετε

​Πόσες φορές δεν κάνατε το ένα τηλεφώνημα μετά το άλλο στα γηπεδάκια 5Χ5 της περιοχής σας προκειμένου να βρείτε κάποιο διαθέσιμο, για να πάτε με την παρέα σας να παίξετε ποδόσφαιρο; Το πρόβλημα με αυτή τη μπελαλίδικη και χρονοβόρα διαδικασία ήρθε να λύσει μια παρέα τριών φίλων.

«Είμαστε μια παρέα φίλων οι οποίοι αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Παίζοντας λοιπόν ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια είδαμε ότι αντιμετωπίζαμε ένα πρόβλημα στο να το οργανώσουμε και που θα παίξουμε. Η δυσκολία αυτή έγκειται στο ότι δεν μπορείς να ξέρεις τις διαθεσιμότητες των γηπέδων, δεν μπορείς να ξέρεις αν το γήπεδο το οποίο θα κλείσεις τι παροχές έχει, σε ποια τιμή θα το κλείσεις» σημείωσε ο Ηλίας Παντελάκης, συνιδρυτής του application playrapp.com.

Βλέποντας λοιπόν ότι πλέον τα πάντα γίνονται μέσω κινητών, η εφαρμογή παίζει μπάλα και κλείνει τον φιλικό σας αγώνα με λίγα κλικ.

Με το application, μπορούμε να επιλέξουμε το γήπεδο που μας βολεύει, την ώρα που μας βολεύει και την ημερομηνία, καθώς και την τοποθεσία. Πατώντας αναζήτηση, πολύ εύκολα μπορούμε να δούμε, όλα τα γήπεδα που είναι διαθέσιμα στην περιοχή, να επιλέξουμε το γήπεδο που μας εξυπηρετεί και στη τιμή που θέλουμε. Βλέπουμε παροχές γηπέδου και τοποθεσία στο χάρτη και πατώντας το κουμπί την κράτησης μπορούμε να κάνουμε την κράτηση άμεσα.

Να σημειωθεί ότι η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν και περιλαμβάνει γήπεδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλες πόλεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top