Αδελφή τραυματισμένης μαθήτριας: Θύματα είναι τα παιδιά που είδαν την 22χρονη να μαχαιρώνει

"Όταν πέρυσι η Μαρία της επιτέθηκε, η αδερφή μου δεν αντέδρασε"

Αδελφή τραυματισμένης μαθήτριας: Θύματα είναι τα παιδιά που είδαν την 22χρονη να μαχαιρώνει

Στην εκπομπή «Μία» μίλησε η αδελφή της Ελληνίδας που τραυματίστηκε με μαχαίρι από την 22χρονη Μαρία, φοιτήτρια στη σχολή νοσηλευτικής του ΟΑΕΔ στου Ρέντη.

«Η αδερφή μου πριν από τριάμισι χρόνια έπαθε μία πάθηση και τώρα προσπαθούμε να της μειώσουμ�� τα φάρμακα. Θα έπρεπε να είναι σε μία ήρεμη κατάσταση αλλά δεν μπορεί να είναι. Μετά από το σοκ που πέρασε, υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να μας πάει πίσω και να της δημιουργηθεί πρόβλημα σε όλη της τη ζωή.» σημείωσε και πρόσθεσε «Αν το κοριτσάκι αυτό όπως άκουσα, δεχόταν κοροϊδίες από μικρό, ποιος ήταν δίπλα της; Οι γονείς της δεν έπρεπε να την πάνε σε ένα γιατρό;»

Στη συνέχεια επεσήμανε ότι «Λέμε επίσης πως η Μαρία είναι θύμα και εγώ δεν έχω λόγο να κατηγορήσω το κορίτσι με όλα αυτά που πέρασε, αλλά τα θύματα στην πραγματικότητα δεν είναι οι τρεις κοπέλες που τραυματίστηκαν και τα άλλα παιδιά στην τάξη που βίωσαν αυτή την επίθεση, αυτή την τρέλα;»

Τέλος, ξεκαθάρισε πως «η αδερφή μου πέρυσι που της επιτέθηκε η Μαρία, δεν αντέδρασε καν, ούτε καν την έσπρωξε για να την απωθήσει. Και έχει το θράσος η αδερφή της 22χρονης να λέει πως η δική μου αδερφή δημιουργούσε προβλήματα στο σχολείο; Δεν φοβάται μήπως κινηθούμε νομικά εναντίον της για όλα αυτά τα ψέματα;»

«Η Μαρία, δεν είχε δώσει δικαιώματα αν εξαιρέσουμε το περιστατικό που είχε γίνει πέρυσι όπου επιτέθηκε σε μία κοπέλα. Μάλιστα η Μαρία τις επόμενες μέρες έψαχνε την κοπέλα για να συνεχίσει τον καυγά. Γενικά η Μαρία, ήταν μια ήρεμη κοπέλα και είχε κάποια άτομα με τα οποία έκανε παρέα. Δεν το περίμενα πως θα φτάσει σε αυτό το σημείο γιατί δεν υπήρχε κάποιο άτομο στην τάξη μας που να της έχει επιτεθεί λεκτικά ή σωματικά. » είπε από τη μεριά του ένας συμμαθητής της Μαρίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΛΑ όσα έγραφε η 22χρονη Μαρία στο ημερολόγιό της-Τα περιγράφει με λεπτομέρειες

Αδελφή 22χρονης που μαχαίρωσε συμμαθήτριες της:Την κοροϊδεύαν.Δεν ήθελε να πηγαίνει στο σχολείο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top