Θεσσαλονίκη: Ανήλικα αγόρια έρχονται με λεωφορείο από τις γύρω χώρες και εκπορνεύονται

Εικόνες ντροπής και αίσχους στην περιοχή πίσω από τον ΟΣΕ

Θεσσαλονίκη: Ανήλικα αγόρια έρχονται με λεωφορείο από τις γύρω χώρες και εκπορνεύονται

​Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν οι καταγγελίες των κατοίκων για την περιοχή πίσω από τον ΟΣΕ, στο Βαρδάρη της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εκείνο το σημείο και συγκεκριμένα, στην οδό Αφροδίτης παιδιά διαφόρων ηλικιών, πουλούν το κορμί τους και ικανοποιούν αρρωστημένες ορέξεις παιδεραστών… για λίγα ευρώ!

Το πιο φρικιαστικό δε είναι ότι πολλά από αυτά τα παιδιά έρχονται από τη Βουλγαρία ή τη Ρουμανία με το λεωφορείο ή το τρένο απλά για ένα «γρήγορο χαρτζιλίκι».

«Στην οδό Αφροδίτης ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ακόμα και τις αρρωστημένες ορέξεις του στα κορμιά των παιδιών. Το πρωί λειτουργούν κανονικά τα καταστήματά μας, αλλά το βράδυ η εικόνα που υπάρχει είναι τελείως διαφορετική» αναφέρει χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής.

«Ειδικά στη Θεσσαλονίκη έρχονται καθημερινά λεωφορεία με παιδιά που δεν συνοδεύονται πάντα από τους γονείς τους. Τα «ξεφορτώνουν» σε διάφορα σημεία για να προωθηθούν στην επαιτεία ή στην πορνεία», τονίζει, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top