Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει των εορτών του Πάσχα

Σε ποια σημεία του εθνικού οδικού δικτύου εκτελούνται έργα

Ενόψει των εορτών του Πάσχα, η Τροχαία ενημερώνει τους οδηγούς για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε όλο το εθνικό δίκτυο, λόγω εκτελούμενων οδικών εργασιών.

.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της χ/θ 20,300, στον Σαρανταπόταμο, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω εκτέλεσης αντιπλημμυρικών έργων και έργων διευθέτησης χειμάρρου. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο θα πραγματοποιείται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

-Λεωφόρος Ποσειδώνος – Μ. Ασίας, στο τμήμα της από το ύψος του Σταθμού ΗΣΑΠ Νέου Φαλήρου έως και την αερογέφυρα της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, λόγω εκτέλεσης εργασιών του τραμ. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο θα πραγματοποιείται από δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

-Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της χ/θ 39,100 (μέχρι τη Μ. Τετάρτη), εκ περιτροπής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών στον Ημικόμβο Μεγάρων. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο θα πραγματοποιείται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, εκ περιτροπής από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις αρμόδιες Υπηρεσίες Τροχαίας λαμβάνονται τα απαιτούμενα μέτρα για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία των έργων, να συμμορφώνονται με την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων, ενώ για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης και καθυστερήσεων, μπορούν να χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές ή να εκκινούν νωρίτερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top