ΕΤΟΙΜΗ να ανοίξει το στόμα της η Β. Σταμάτη για τις μίζες των εξοπλιστικών

Δεν αποκλείεται να δώσει και ονόματα πολιτικών

ΕΤΟΙΜΗ να ανοίξει το στόμα της η Β. Σταμάτη για τις μίζες των εξοπλιστικών

​Βόμβες μεγατόνων ετοιμάζεται να ρίξει η Βίκυ Σταμάτη όσον αφορά στο σκάνδαλο των εξοπλιστικών, που αναμένεται να ταράξουν εκ νέου τα νερά.

Σήμερα το πρωί την επισκέφτηκε στο Δρομοκαΐτειο, ο συνήγορός της, Φ. Ραγκούσης, ο οποίος μιλώντας στους δημοσιογράφους αποκάλυψε ότι η πελάτης του, μετά την αποτυχημένη απόδρασή της είναι αποφασισμένη να μιλήσει και να αποκαλύψει όλα όσα της ζητούσε τόσο καιρό η Δικαιοσύνη.

«Η Βίκυ Σταμάτη τις αμέσως επόμενες μέρες θα κάνει αποκαλύψεις, πάνω σ’ αυτά τα πράγματα που της ζητούσαν από καιρό και θα τα καταθέσει όχι σαν αντίδωρο για κάτι, αλλά στην πίστη της ότι υπάρχει μια μεγάλη κατασυκοφάντησή της στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου», είπε ο δικηγόρος της.

Τόνισε μάλιστα ότι θα ειπωθούν πράγματα που παραμένουν ακόμα και τώρα άγνωστα για την υπόθεση των εξοπλιστικών για την οποία κατηγορείται η ίδια και ο σύζυγός της.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Β. Σταμάτη να αποκαλύψει ακόμα και ονόματα πολιτικών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των μιζών και δεν έχουν ενοχληθεί από την Δικαιοσύνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top